Ana SayfaÜnlülerYaşar İpek'ten Berkay'a küfürlü destek

İlgili Postlar

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek… Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Arda Turan’ın burnunu kırdığı ünlü şarkıcı Berkay’a destek verdi. Yaşar İpek’in, Berkay’a destek verdiği paylaşımda küfürlü kelimeleri dikkat çekti. Yaşar İpek, kime, neden küfür etti? Detaylar haberimizde…

Arda Turan ve Berkay kavgasının polis tutanağı ortaya çıktı!

Arda Turan ve Berkay kavgası

Ünlü şarkıcı Berkay, Arda Turan’ın yumruklu saldırısına uğramıştı. Olayın nedeninin, Arda Turan’ın, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e “Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın.” dediği ve bunu duyan Berkay ile yaşadığı gerginlik olduğu iddia edilmişti. Olayın ardından Arda Turan’ın Berkay’ın burnunu kırdığı iddia edilmişti.

Berkay Şahin kimdir?

Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü destek

Arda Turan’ın saldırısına uğrayan Berkay’a, ünlü türkücü Yaşar İpek’ten geldi. Yaşar İpek, Berkay’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile destek verdi. İpek, paylaşımında “Kardeş bildiğim kim varsa namusu namusumdur namusuzluk edende karşısında beni bulur p… kurusu bunlar Beko’m” şeklinde küfürlü ifadelere yer verdi. Yaşar İpek’in paylaşımında kullandığı küfürlü ifade dikkat çekti.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek'ten Berkay'a küfürlü
Yaşar İpek’ten Berkay’a küfürlü

Özlem Katipoğlu kimdir?

Özlem Ada Şahin, Arda Turan ve Berkay kavgasını anlattı

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayı şu sözler ile anlattı: Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı.

Arda Turan kimdir?

Arda Turan’ın burnunu kırdığı ve hastanede ameliyat edilerek tedavi altına alınan Berkay’ın doktoru, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, ünlü şarkıcı Berkay’ın sağlık durumunun her an daha iyiye gittiğini ve zamanla daha da iyi olacağını ifade etti. Berkay’ın hayranları, rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler