Ana SayfaKimdirDila Pekdemir kimdir?

İlgili Postlar

Dila Pekdemir kimdir?

2014 Best Model Türkiye 2.si olan ve aynı yıl içinde Best Model of İstanbul ve Miss Tourism Queen of Turkey’de yer almıştır. Peki Dila Pekdemir kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Hepsi yazımızda…


Bugün Doğan Ünlüler

Dila Pekdemir aslen nerelidir? Dila Pekdemir şuan kaç yaşında? Dila Pekdemir hangi burç?

Dila Pekdemir aslen çerkezdir. Oğlak burcudur.

Dila Pekdemir Kimdir?

2014 yılında düzenlenen Best Model Türkiye’de ikinciliği olan model aynı zamanda bir dizide ve filmde yer almıştır. Aynı yıl düzenlenen Best Model of İstanbul ve Miss Tourism Queen of Turkey’de yer almıştır. 2017 yılında Vallahi Hortladı filminde ve 2016 yılında Senden Bana Kalan filminde yer almıştır. Bu filmlerin yanı sıra Kiralık Aşk dizisinde Ceren karakterini canlandırmıştır. Hem modellik, hem oyunculuk yapmaya başlasa da sonradan müzik sektörüne yönelmiştir. 2017 yılında ilk single çalışması olan Carpe Diem’i müzik severlere seslendirmiştir. Bir ara Hakan Sabancı ile görüntülenen ve aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu ve model aslen İstanbul’ludur.

Dila Pekdemir kaç yaşındadır?

Aslen Çerkez kökenlidir. İstanbul’da yaşamakta olan Dila Pekdemir bir ara Hakan Sabancı ile ilişki yaşadıkları iddiası bulunsa da medeni hali bekardır.

Hakan Sabancı kimdir?

Dila Pekdemir Carpe Diem Klibi

Dila Pekdemir 2017 yılının başlarında bir single çıkartarak Carpe Diem isimli çalışmasına klip çekti.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler