Ana SayfaKimdirMehmet Dinçerler Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Magazin dünyasında yakın zamanda Siyah İnci dizisiyle ekranlarda tekrar boy gösteren Hande Erçel‘in sevgilisi olarak adını duyduğumuz Mehmet Dinçerler kimdir? Hakkında merak edilenleri ve bilmeniz gerekenleri sizlerle paylaşacağız. Mehmet Dinçerler kimdir haberimizde… Hande Erçel ile aşk dedikoduları haberine buradan ulaşabilirsiniz.


Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Dinçerler aslen nereli? Mehmet Dinçerler şuan kaç yaşında? Mehmet Dinçerler hangi burç?

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler 30 yaşında ve  oğlak burcudur.

Hande Erçel kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Geçtiğimiz dönemlerde adı Asena Atalay‘la da anılan yakışıklı iş adamı yakın arkadaşı Ekin Mert Daymaz’ın eski sevgilisi Hande Erçel ile yaşadığı aşk ile gündeme gelerek ismini geniş kitlelere duyurmuştu. Genç yaşında iş hayatında öncü olarak gösterilen iş adamı Hacı Sayid’in veliahtı ve şu an şirketin yöneticisi konumunda. Aynı zamanda Türkiye’de mağazalar zincirine sahip bir kahve markasının da Türkiye’deki CEO’su konumunda. Magazin dünyasında yaşadığı aşklar ile son dönemde yer alan başarılı iş adamı henüz 29 yaşında, 1988 doğumlu ve henüz bekar.

Asena Atalay Kimdir?

Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de iş dünyasındaki başarısıyla dikkat çekici bir yere sahip. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 100 bine yakın takipcisi olan Mehmet Dinçerler hesabını gizli tutmasına rağmen gördüğü ilgi ile bu rakama ulaşmış durumda.

Yakışıklı iş adamının Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra Çukur dizisinin güzel oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’in peşinde olduğu haberini de yakın zamanda sizlerle paylaşmıştık.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Magazin dünyasında konuşulan ve aşklarıyla gündem olan genç iş adamı aşkları kadar yaptığı yardımlarla da konuşulmaya devam ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler