Ana SayfaDedikoduHande Erçel'den Ayrıldıktan Sonra Dilan'ın Peşine Düştü

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Ayrıldıktan Sonra Dilan’ın Peşine Düştü

Uzun bir ilişkiye nokta koyduktan sonra Çukur dizisinin gözde oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’in peşine düşen Mehmet Dinçerler, geçen hafta Hande Erçel’den ayrılmıştı.

Ayrılık haberleri gündemde bomba etkisi yaratan ve uzun süre konuşulan Hande Erçel – Mehmet Dinçerler çiftinin ayrılığı daha soğumadan bir başka dedikodu gündeme bomba gibi düştü. Konuşulanlara göre iş adamı Mehmet Dinçerler ayrılık sonrası Çukur dizisiyle şöhretinin zirve noktasına ulaşan Dilan Çiçek Deniz’in peşindeymiş.

Hande Erçel Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz’in eğlenmek için gittiği gece kulübünde alan iş adamı gece boyu Dilan Çiçek Deniz ile sohbet etmiş. Mehmet Dinçerler’in ilgisinden rahatsız olan Dilan Çiçek Deniz yakınlık kurmak istememiş ve mesafeli davranmış. Çukur dizisindeki rol arkadaşı Aras Bulut İynemli durumu fark edip Dilan’ın imdadına yetişmiş.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Bu anlarda dikkat çeken bir başka detay ise Aras Bulut İynemli’nin yanında sevgilisi Bige Önal’ın olmaması! Bige Önal’ın olmadığı bir eğlence mekanındaki bu muhabbetler ise buradaki bir başka soruyu akıllara getiriyor: “Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz arasında bir şeyler mi var?”

Aras Bulut İynemli Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler