Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın, Serenay Yüzünden Kıskançlık Krizlerinde!

İlgili Postlar

Duygu Sarışın, Serenay Yüzünden Kıskançlık Krizlerinde!

Güzel oyuncu Duygu Sarışın meslektaşı Serenay Sarıkaya yüzünden kıskançlık krizlerine girdi. Duygu Sarışın; sevgilisi Çağatay Ulusoy’un eski sevgilisi olan Serenay’ı sosyal medyadan hala takip ediyor oluşunu hazmedemedi.

 

Çağatay’ın Başı Fena Derde Girdi!

Bu sezon, “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde seksi plates hocası Burcu’yu canlandıran Duygu Sarışın, geçtiğimiz sezon “İçerde” dizisinde, Çağatay Ulusoy ile rol almış ve ünlü ikili aşk yaşamaya başlamıştı. Yıllar önce; Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Ulusoy’un, Serenay ile ilişkileri çoktan bitmiş olmasına rağmen halen eski sevgilisini sosyal medyada takipte olması sorun oldu. Serenay’ın, Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafına beğeni atan Çağatay Ulusoy’un, yeni sevgilisi Duygu ile başı derde gidi.

 

Duygu Sarışın Kıyametleri Kopardı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, dizi filmleri kadar sevgilileri de hayranları tarafından merak ediliyor. 2013-2014 yıllarında, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamış olan Ulusoy, Serenay’dan sonra birçok güzel isimle anıldı. Vatan gazetesinden aldığımız habere göre bu yıl, “İçerde” dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın ile aşk yaşamaya başlayan Ulusoy’un, eski sevgilisi yüzünden yeni sevgilisiyle arası açıldı. Çağatay’ın hala sosyal medyadan eski aşkı Serenay’ı takip etmesi ve fotoğrafını beğenmesi üzerine Duygu’nun kıyametleri kopardığı söyleniyor.

Duygu’nun, Her Gittiği Kulüpte Serenay’ı Sorması Dikkat Çekti!

Ortaya atılan iddialara göre; Çağatay Ulusoy’un davranışı yüzünden Duygu ile aralarının limoni olduğu söyleniyor. Güzel oyuncu Sarışın’ın, Serenay Sarıkaya ile bir yerde karşılaşabilmek için oyuncuyu takibe aldığı ve ortak gittikleri kulüplere; “Geldiğinde bana mutlaka haber verin.” diyerek not bıraktığı da iddialar arasında…

Duygu Sarışın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler