Ana SayfaKimdirDidem Soydan kimdir?

İlgili Postlar

Didem Soydan kimdir?

Son dönemde podyumların en iyi modeli olarak seçilen Didem Soydan kimdir? Modelliğin yanı sıra oyunculuk alanında da başarılı performans sergileyen Didem Soydan’ın kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri sizler için derledik.
Bugün Doğan Ünlüler

Didem Soydan kaç yaşında? Didem Soydan aslen nereli? Didem Soydan nereli? Didem Soydan hangi burç?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984’da İstanbul’da doğdu. Didem Soydan, aslen Bulgaristan Göçmenidir. Koç burcu olan Didem Soydan, 35 yaşındadır.

Bulgaristanlı ünlüler

Didem Soydan kimdir?

Şu sıralar modellik kariyerine zirve yapan Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası tarafı ise Arnavut göçmenidir. Üniversite okurken aynı zamanda Diesel isimli mağazada çalıştı. 2004 yılında Diesel’de çalıştığı zamanda ünlü modacı Ümit Ünal ile tanışır ve Ümit Ünal ona modellik teklifi yapar. Bundan kısa süre sonra La Russie isimli bir markanın defilesine katılır. Defileyi izlemeye gelen moda dünyasından tanınmış isimleri Didem Soydan’ı beğenir. O yıllarda henüz 20 yaşında iken birçok fotoğrafçı ve tasarımcı tarafından keşfedilir. Defilenin hemen ardından sayısız modellik teklifi alan Didem Soydan, modelliğe hızlı bir giriş yaparak kısa sürede en başarılı modeller arasında yerini alır.

Didem Soydan kariyeri

Bugüne kadar Türkiye’de bulunan çok sayıda başarılı modacılar ile çalışan Soydan, İstanbul’da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcılar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Didem Soydan’ın Diesel mağazasında birlikte çalıştığı arkadaşı Umut Eker de şimdiler de tanınmış modacılardandır. 1 Nisan 2014 tarihinde İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show defilesinde dünyaca ünlü modeller arasında Didem Soydan da podyuma çıktı. Bu başarı ona Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk manken ünvanı kazandırdı. 2012 yılında Love Me Back şarkısı ile bizi Uluslararası alanda yapılan Eurovision isimli şarkı yarışmasında temsil eden ve yarışmada yedinci olan ünlü şarkıcı Can Bonomo ile bir dönem aşk yaşadı. 2012 yılından itibaren modelliğin yanı sıra oyunculuğa da el atan Didem Soydan, Bir Hikayem Var isimli sinema filminde rol aldı. Ünlü şarkıcı Cem Adrian’ın 5 şubat 2015 tarihinde piyasaya çıkardığı “Siyah Bir Veda Öpücüğü” isimli albümünde yer alan “Yalnızlık” isimli şarkısına çektiği klipte Didem Soydan sanatçıya eşlik etti.   2015 yılında yayın hayatına başlayan ve halen devam etmekte olan Aşk Yeniden isimli Tv dizisinde İrem karakteri ile rol almaktadır. Dizide Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci ve Mert Öcal ile birlikte rol almaktadır.

Didem Soydan Filmleri ve Dizileri

  • 2015 – Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi)
  • 2014 – Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi)
  • 2013 – Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi)
  • 2012 – Uçurum (TV Dizisi)
  • 2012 – Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler