Ana SayfaKimdirAyşe Özyılmazel kimdir?

İlgili Postlar

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Şarkıları ile kısa sürede kendini kabullendirmeyi başaran Türkiye’nin başarılı sanatçılarından birisi Ayşe Özyılmazel kimdir? İşte detaylar.

Türkiye’nin tanınan isimlerinden olan Oya Germen ile Neco’nun kızı olan Ayşe Özyılmazel, sesiyle kısa süre içerisinde tanındı. 3 kardeşe sahip olan sanatçı, iyi bir eğitim dönemi de geçirdi.
Bugün Doğan Ünlüler

Ayşe Özyılmazel kimdir, nerede doğdu?

Doğum yeri İstanbul olan Ayşe Özyılmazel 24 Ekim 1979 tarihinde doğdu.

Ayşe Özyılmazel eğitim yılları

İstek Semiha Şakir Lisesi’nde lise eğitimi alan sanatçı 1997’de mezun olduktan sonra üniversite eğitimine başladı. Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümü’nü kazanarak bu bölümü tamamlayan şarkıcı, böylece oyunculuk konusunda da kendini geliştirdi.

Ayşe Özyılmazel kariyeri

Sinemadan mezun olan ve sesiyle Türkiye’nin en iyileri arasında gösterilen Ayşe Özyılmazel, oldukça farklı alanlarda hünerlere sahip. 2001 yılında Sana Bi’şey Olmasın adıyla kitap çıkaran sanatçı bir dönem de Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Yazarlığını da geliştiren sanatçının bugüne kadar çıkardığı kitaplar ise şöyle: Sana Bi’şey Olmasın(2006), Eski Aşklar Yeni Aşklar(2011) ve Kalpten Düşme(2013)

Ayşe Özyılmazel Evlilikleri

1 Temmuz 2011 tarh Ali Taran ile evlenmiştir. Fakat evlilikleri 28 Nisan 2012 günü sona ermiştir. Özellikle evlilik dönemlerinde çok fazla gündeme gelen sanatçı, evliliğini sürdüremedi. Kısa süren evlilik sırasında da çift sürekli eleştirilerin odağında olmuştu.

Ayşe Özyılmazel albümleri

Sanatçının bugüne kadar çıkardığı albümler ise şöyle;

Uzay Heparı – Sonsuza

Sıfır Makyaj

Roket

Nefis

Hani

Su Gibi Gel

Ayşe Özyılmazel

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler