Ana SayfaKimdirAfra Özgen kimdir?

İlgili Postlar

Afra Özgen kimdir?

Yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen ve Hakan Sabancı ile bir dönem birlikte olan Afra Özgen kimdir? İşte Afra Özgen ile ilgili detaylar.

Türkiye’nin ünlü isimleriyle birlikte olan ve çoğu isimle de adı anılarak gündemde yer alan Afra Özgen’in nereli olduğu ve doğum tarihi gibi özel bilgileri henüz bilinmiyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Afra Özgen kimdir?

Türkiye’de çok fazla tanınmasa da Afra Özgen Hakan Sabancı ile birlikte olduktan sonra yakından takip edilmeye başlandı. Afra Özgen Türkiye’nin en ünlü isimlerinden birisiyle birlikte olmasına rağmen çok fazla gündeme gelmek istemeyen ve gizli kalan Afra Özgen hayatı ve kişisel bilgileriyle tam olarak bilinmiyor.

Hakan Sabancı ile birlikte olarak adını duyuran Afra Özgen, 21 yaşında. Fiziği ve görünümüyle dikkat çeken güzel isim, Hakan Sabancı’nın dışında Umut Evirgen, Yakup Pancar ve Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le aşk yaşamış ve bu ilişkileriyle de gündeme gelmişti. Tüm bu ilişkilere ve iddialara karşın sosyal medyada da oldukça dışa kapalı olan Özgen, herhangi bir açıklama yapmadı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler