Ana SayfaÜnlülerKazım Koyuncu'nun Ölüm Yıl Dönümü!

İlgili Postlar

Kazım Koyuncu’nun Ölüm Yıl Dönümü!

Karadeniz müziğinin efendisi merhum sanatçı Kazım Koyuncu’nun ölüm yıl dönümü. Vefatının 13. yılında, Kazım Koyuncu unutulmadı. Detaylar haberimizde…

Kazım Koyuncu’nun ölmeden önce yazdığı son mektup ortaya çıktı!

Kazım Koyuncu unutulmadı

Kazım Koyuncu, Karadeniz müziği ve Rock’n’Roll müziğini sentezleyerek müzik dünyasına yeni bir soluk getirmişti. Müziği ile, Karadeniz’in müziklerine farklı bir bakış açısı yaratmıştı. Son albümü ‘Hayde’ ile, hafızalarımızda unutulmaz bir iz bırakmıştı.

Kazım Koyuncu kimdir?

Kazım Koyuncu neden öldü?

Kazım Koyuncu, 2004 yılının Aralık ayında akciğer kanseri ile tanıştı. Zorlu bir yolculuğa koyulan Koyuncu, etrafında çevrelenen sevgi çemberi ile zor günleri atlatmak adına mücadele verdi. Ancak, bu mücadele çok uzun sürmedi. Kazım Koyuncu, 25 Haziran 2005 günü yaşam mücadelesine yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Kazım Koyuncu’nun vedası

Kazım Koyuncu’nun bir de nişanlısı vardı. Ölüm onları ayırmasa, ömürlerinin sonuna kadar birlikte olacaklardı. Ancak, kanser hastalığı buna izin vermedi. Koyuncu, vefat etmeden önce nişanlısı Gönül Bozoğlu’na bir mektup yazmış, veda etmişti. Usta sanatçı, veda mektubunda nişanlısına “Canım aşkım, meleğim… Sanki yanındaymışım gibi hayatını devam ettir bebeğim. Sana ulaşma arzusu beni dirençli yapıyor sevgilim. İyi olmam için bir koşul var; kendine iyi bakman, yemek yemen ve sakin olman…” sözleri ile veda etmişti.

Vefatının 13. yılında unutulmadı

33 yaşında kanser hastalığına yeni düşen Kazım Koyuncu’nun 13. yıl dönümü. Magazin haberleri olarak Kazım Koyuncu‘yu vefatının 13. yıl dönümünde unutmadık. Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler