Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 18-24 Haziran

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 18-24 Haziran

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 18-24 Haziran.

İşte 18-24 Haziran’ın en çok okunan haberleri

Zahide Yetiş doğum yaptı? Bebek kaç kilo? İsmi ne oldu? Sağlık durumları nasıl?

Ekranların sempatik yüzü Zahide Yetiş’ten müjdeli haber geldi. Bir süredir bebeğini kucağına almak için gün sayan Yetiş, doğum yaptı. Zahide Yetiş ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Bebek kız mı yoksa erkek mi? Bebek kaç kilo ağırlığında doğdu? Bebeğin ismi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Son yıllarda aşk hayatında oldukça hareketli bir dönem geçiren Hakan Sabancı eski sevgilileri ile bile konuşuluyor. Kısa süreli ilişkileri ile tanınan Hakan Sabancı, çapkın olarak bilinmesine rağmen ünlüler dünyasının en güzel isimleriyle birlikte görüntülendi. Hadise’den Didem Soydan’a kadar oldukça uzun bir eski sevgililer listesi oluşurken Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur ile birlikte olduğunun öğrenilmesi yeniden eski sevgilileri de gündeme getirdi. İşte Hakan Sabancı’nın eski sevgilileri…

Çocuklar Duymasın kadrosundan yürek burkan ölüm haberi!

Alperen Khamis’in anneannesinin vefat haberini set arkadaşlarından Pınar Altuğ duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altuğ, “Ne yazık ki Alperen’imizin (Beton Orçun) anneannesi Zennure Aksu’yu elim bir trafik kazası sonucunda kaybettik. 20 Haziran Çarşamba günü öğle namazını müteakip merhumeyi Bursa Yıldırım Zümrütevler Camii’nde sonsuzluğa uğurlayacağız. Çok üzgünüz.” notunu yayınladı.

Zahide Yetiş doğuma girdi!

Uzun zamanadır hayata dair konulara yer verdiği programın sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Zahide Yetiş, doğuma girdi. Zahide Yetiş, bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyordu. Kucaklarına almak için dakikalar sayan Zahide Yetiş ve eşi iş adamı Cem Arısoy, bebeklerine Aras ismini verecekler.

Seren Serengil’in görümcesinden şok açıklamalar! Açtı ağzını, yumdu gözünü!

Eşi Yaşar İpek ile Göcek tatilinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde tekne tatili sırasında çekilen selülitli fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Serengil, fotoğraflar hakkında yaptığı açıklamada, fotoğrafları çektiren kişinin görümcesi Eylem İpek Şafak olduğunu iddia etmişti. Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek Şafak, ilk kez sessizliğini bozdu.

Alişan kendi başına dert açıyor…

Gündemde en çok konuşulan ünlüler arasında yer alan Alişan ile Buse Varol, gündemde yer almaya devam ediyor. Yeni evli çift bebek haberleri ile son dönemde çok konuşulmaya başladı. Ünlü çift, bebek haberini sosyal medya hesaplarından takipçilerine duyurmuşlardı. Sosyal medyadan bu haber üzerine birçok yorum yapılmıştı. Gündemde olan Ömür Gedik, Cengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk ünlü çift ile ilgili eleştiride bulundu. İşte o yazıları…

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz, oğlunun fotoğrafını paylaştı! Bebek anneye mi, yoksa babaya mı benziyor?

Bu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından, Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz oğlu Kuzey’in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Küçük Kuzey çok masum görünüyordu. Peki Kuzey bebe annesi Feyza Aktan Deniz’e mi benziyor, yoksa babası Özcan Deniz’e mi? Bu soru sosyal medyada çok tartışıldı. Kuzey bebeği annesine de benzeten oldu, babasına da. Peki sizce Kuzey bebek annesine mi benziyor, yoksa babasına mı?

Son dakika: Hakan Sabancı ve Merve Boluğur ayrıldı!

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkında flaş gelişme: Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çifti ayrıldı! Son günlerin en çok konuşulan çifti Hakan Sabancı ve Merve Boluğur ayrıldı! Hakan Sabancı ve Merve Boluğur ayrılığının perde arkasında yatan nedenler ne? Hakan Sabancı ve Merve Boluğur neden ayrıldı? Herkes bu soruların yanıtlarını arıyor…

Faik Öztürk’ten kötü haber: Tekerlekli sandalyede!

Neşeli tavırları ve esprili konuşmaları ile yüzleri güldüren renkli kişilik Faik Öztürk, bu defa güldürmedi. Faik Öztürk, tekerlekli sandalyede görüntülendi. Hastane çıkışında görüntülenen Faik Öztürk, tekerlekli sandalyedeki haliyle sevenlerini üzdü.

Survivor ev ödülleri hangi yarışmacıların oldu

Survivor’da ev ödülü yarışmacıların büyük bir heyecan yaşamasına neden oldu. Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile birlikte 4 yarışmacıya 1’er adet 2+1 ev verileceği açıklandı. Bu açıklama sonrasında tüm yarışmacılar büyük bir heyecan yaşarken bu akşam oynanan ödül oyunu ile birlikte Survivor ev ödülleri sahiplerini buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler