Ana SayfaÜnlülerZahide Yetiş doğum yaptı? Bebek kaç kilo? İsmi ne oldu? Sağlık durumları...

İlgili Postlar

Zahide Yetiş doğum yaptı? Bebek kaç kilo? İsmi ne oldu? Sağlık durumları nasıl?

Ekranların sempatik yüzü Zahide Yetiş’ten müjdeli haber geldi. Bir süredir bebeğini kucağına almak için gün sayan Yetiş, doğum yaptı. Zahide Yetiş ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Bebek kız mı yoksa erkek mi? Bebek kaç kilo ağırlığında doğdu? Bebeğin ismi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Zahide Yetiş doğuma girdi!

Zahide Yetiş doğurdu! Bebek kaç kilo? İsmi ne?

Uzun zaman bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gören ve sonunda hamile kalan Zahide Yetiş, doğum yaptı. Zahide Yetiş, son derece sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek, 3 kilo 900 gram ağırlığında dünyaya geldi. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arıkan, bebeklerine Aras ismini verdi.

Zahide Yetiş kimdir?

Zahide Yetiş ve bebeğinin sağlık durumu nasıl?

Zahide Yetiş ve bebeğinin sağlık durumlarının gayet iyi olduğu gelen bilgiler arasında. Ünlü sunucunun, doğumun ardından bebeği ile vakit geçirmek için dinlenmede olduğu öğrenildi.

Müjdeyi Müge Anlı verdi

Zahide Yetiş’in doğuma girdiği haberini, yakın arkadaşı Müge Anlı verdi. Programının sezon finali yayınının son dakikalarında konuşan Anlı, Zahide Yetiş’in doğuma girdiğini müjdeledi.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, hamilelik haberini sunuculuğunu yaptığı programının canlı yayını sırasında “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim.” sözleri ile duyurmuştu.

Müge Anlı kimdir?

Zahide Yetiş, geçtiğimiz günlerde doğumdan sonra farklı projeler ile ekrana geleceği haberleri ile gündeme gelmişti. Konuyu gündeme getiren Mesut Yar olmuştu. Yar, “Zahide Yetiş hamile olduğunu sezon başında canlı yayında açıklamıştı. Önceki gün lafladık. Kısmetse doğuma 1 haftası kalmış. Doğum için zorunlu bir yaz arası verecek. Şimdiden “Allah bir avazda kurtarsın” deyip yola çıkan yeğenimize erkenden “maşallah” notu düşelim… Gelecek sezon Zahide yine aynı ekranda olacak. Show TV ekranı onu sevdi o da ekranını. Ancak sesinde sanki bir sürpriz yapacakmış tonu vardı. Şimdilik sürprizi bozmak istemediğimden zorlamadım. Ama biliyorum ki annelik macerasıyla birlikte Zahide izleyicilerini şaşırtacak. Önsezi de diyebilirsiniz, atıyorsun da!” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler