Ana SayfaKimdirZahide Yetiş kimdir?

İlgili Postlar

Zahide Yetiş kimdir?

Show TV ekranlarında “Zahide’yle Yetiş Hayata” isimli programın sunuculuğunu yapan, şu sıralar şehit annelerine övgüler yağdırırken gözyaşlarına boğulması ile gündemde olan ünlü sunucu Zahide yetiş kimdir? Zahide yetiş nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Zahide Yetiş kaç yaşında? Zahide Yetiş aslen nereli? Zahide Yetiş hangi burç?

“Doktorum” isimli program ile ünlenen sunucu Zahide Yetiş, 7 temmuz 1979 yılında Avusturya Viyana’da dünyaya geldi. sunucu yengeç burcudur.

Kütahyalı ünlüler

Zahide Yetiş kimdir?

Yeti?’in yeni evli olan babası burs kazanıp Viyana’ya gitti. Zahide Yetiş, bu nedenle orada dünyaya geldi. Zahide Yetiş, anne tarafından Yunanistan – Selanik’li, baba tarafından ise Kütahya’lıdır. Ünlü sunucunun bir kız kardeşi, üç tane de erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş, çok küçük yaşlardayken anne ve babası boşanmışlar. Yetiş, bu nedenle babaannesinin yanında İzmir’de büyümüş. Zahide Yetiş, ortaokul ve lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler kazanmıştır. Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji’de okudu. Sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nde okudu ve mezun oldu.

Cem Arısoy kimdir?

Çok küçük yaşlarda TRT’de belgesel seslendirerek televizyonculuk hayatına adım attı. Reklam seslendirmeleri. Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak çalıştı. Yetiş, TV8 kanalında “Kentlerin Dili” isimli program ile Türkiye’yi dolaştı ve 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Ayrıca, altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk Teknoloji Programı olan “İnternet TV” nin sunuculuğunu yaptı, “İnternet Dünyası” isimli bir de gazete köşesi hazırladı. Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile 16 Eylül 2014 tarihinde Paris’te nikah masasına oturdu. Ardından Türkiye’ye döndü ve 19 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Kuruçeşme’de muhteşem bir düğün yaptı. Hala daha evliliği sürmekte. Zahide Yetiş, Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte Kanal D ekranlarında üç sezon yayınlanmaya devam eden Doktorum isimli programı sundu. Sonrasında Zahide’yle Yetiş Hayata isimli programın sunuculuğunu yapmaya başladı. Hala daha bu programı sunuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler