Ana SayfaKimdirDeniz Marşan Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Marşan Kimdir?

Başarılı Moda Danışmanı Deniz Marşan kimdir?hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. Deniz Marşan Kimdir? Deniz Marşan kaç yaşında? Deniz Marşan Mesleği nedir? Detaylar Deniz Marşan kimdir Haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Marşan aslen nereli? Deniz Marşan şuan kaç yaşında? Deniz Marşan hangi burç?

Deniz Marşan İstanbulludur. Deniz Marşan oğlak burcudur.

‘Senin böyle bir şey yapacağın çok belliydi”

Deniz Marşan çocukluktan gelen yeteneği için”Ortaokuldaki fotoğraflarıma bakıyorum da, diğer çocukların hepsi tek tip giyinmiş, ben eteğimin ucunu kesmişim, çoraplarıma kendimce delikler yapmışım. Ortaokul arkadaşlarımla halen görüşüyorum, ‘Senin böyle bir şey yapacağın çok belliydi,’ dediklerini anlatıyor basına verdiği röportajında.

Deniz Marşan Kimdir?

Stil ve moda danışmanı olan  Deniz Marşan Uluslararası İlişkiler Bölümü ile üniversitesi eğitimini tamamlamış Ardından Milano Istituto Marangoni’de Moda Tasarımı sertifika programını tamamlamıştır. Ortağı Başak Dizer ile Bilsar Tekstil bünyesinde çalıştıkları dönemde tanışmıştır.

Ardından Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığı yapmış olup. 2007 yılında stil, alışveriş ve hediye danışmanlığı hizmeti verdikleri 2Shoppers’ı kurmuşlardır.

Günümüzde İstanbul’un en popüler mekanlarından olan  2013 yılında faaliyete geçirdikleri Room + Rumours’ı  Teşvikiye’yi Başak Dizer ile birlikte yöneten Deniz Marşan , Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığı için “Yeni bir sektör oluşturduk, çok da güzel oldu böyle olması.

Bizden sonra iyi giyinilmesi gereken bütün dizilerde bir stil danışmanıyla çalışmaya başlandı. Doğru zamanda doğru projeyle oldu bu iş.” diye bahsetmiştir.

Başak Dizer kimdir?

Deniz Marşan Mesleği Nedir?

Dedesi ressam, annesi resim öğretmenliği yapmış olan Deniz Marşan’ın aileden gelen çizim tasarım yönü olduğu anlaşılıyor. Yıllardır bu sektörün içinde olan  Marşan, sadece diziler değil , markaların imaj çekimlerini de hazırlıyor, kişisel stil danışmanlığı da veriyor ve kanalların sezon tanıtımlarında styling de yapıyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler