Ana SayfaKimdirBaşak Dizer Tatlıtuğ kimdir?

İlgili Postlar

Başak Dizer Tatlıtuğ kimdir?

Yakışıklı oyuncunun eşi hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. 2008 yılında başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüş ve uzun yıllar Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer büyük aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda bu aşklarını taçlandıran ünlü çift, Paris’te Türk Konsolosluğunda düzenlene ve 40 kişinin katıldığı sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Yakışıklılığıyla genç kızların gönüllerini fetheden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un kısa süre önce evlendiği güzeller güzeli Başak Dizer’in hayat hikayesi yazımızda. Başak Dizer kimdir?
Bugün Doğan Ünlüler

Başak Dizer Tatlıtuğ aslen nereli? Başak Dizer Tatlıtuğ Şuan kaç yaşında? Başak Dizer Tatlıtuğ hangi burç?

başak dizer nereli

Ünlü modacı Başak Dizer aslen İstanbulludur. Başak Dizer şuan 38 yaşında ve oğlak burcudur.

Kıvanç Tatlıtuğ ile 2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığı yaparken tanışan ünlü stilist Başak Dizer Kimdir, Aslen Nereli?

Başak Dizer, 1980 doğumludur. Stilistlik konusunda eğitim almış, ardından bu eğitimini Instituto Moda di Burgo’da tamamlamıştır. Dizer, İstanbul’da LLC tasarım bölümünde de lisans eğitimi almıştır. Bunun yanı sıra Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları alan Başak Dizer, moda kariyerine böylece başlamıştır. Stilistik kariyerine dizilerde stil danışmanlığı yaparak başlayan Dizer, Londra da Central Saint Martins de moda kurslarına gitmiştir.

Başak Dizer Tatlıtuğ kimdir?

Başak dizer kaç yaşında

Türkiye’ye döndüğünde Vakko ve Vakkorama gibi tanınmış markaların baş tasarımcı asistanlığını yapmıştır.  Bilsar Tekstil’de tasarımcı olarak çalınmıştır. Eğitimini giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlık üzerine almıştır. Neşe Aksoy İdil Fırat Azra Akın Meltem Cumbul gibi ünlü isimlerle uzun süre birlikte çalışmıştır. Ancak adını Kıvanç Tatlıtuğ ile duyurmuştur. O dönem Fransız manken Florence Eugene ile bir süre aşk yaşayan Başak Dizer’in bu ilişkisi kısa sürmüştür. Tasarımcı ve stilistlik kariyerinde büyük başarılara imza atan Dizer, başrollerini Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ‘a stil danışmanlığı yapmıştır. Dizer daha sonra izlenme rekoru kıran Medcezir dizisinde Deniz Marşan ile birlikte çalışmıştır.

Başarılı stilist ve modacı daha sonra o dönem birlikte olduğu sevgilisi Oren Fransez ile nikah masasına oturmuş ancak kısa süre sonra boşanmıştır. Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığını yapan başarılı tasarımcı Başak Dizer’e gönlünü kaptırmadan önce, Başak Dizer’in daha önce evlenip boşandıkları ortaya çıktı.

Başak Dizer, Fransız sevgilisi Florence Eugene ile bir süre ilişki yaşamış ancak daha sonra yollarını ayırmıştır. Hemen ardından da Oren Fransez ile birlikte görülmüştü.

Ünlü tasarımcı Oren Fransez ile birlikteliğini evliliğe dönüştürmüştü. Eşiyle sıkıntılı günler geçiren Dizer’in bu ilişkisi de uzun sürmemiş ve kısa sürenin ardından Oren Fransez’den boşanmıştır. Boşanmadan 4 ay kadar sonra da adı yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan güzel modacı, teselliyi Tatlıtuğ’da buldu. 2 yıldır büyük aşk yaşayan ünlü çift geçtiğimiz şubat ayında Paris’te dünya evine girdi.

Foto: alem.com.tr

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler