Ana SayfaKimdirMüge Anlı Kimdir?

İlgili Postlar

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı kimdir? Televizyon ekranlarında cinayetleri çözen, küsleri barıştıran, kayıpları bulan ünlü sunucu Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı hangi burç? Müge Anlı nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Nasıl televizyoncu oldu? çalışmaları nelerdir? Müge Anlı biyografisi ve hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde…

Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı hangi burç?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 45 yaşında olan başarılı sunucu yay burcudur.

Müge Anlı kimdir?

Babası İhsan Anlı’dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. Müge Anlı’nın televizyon ekranlarına ilk adımı atması Kanal D kanalında oldu. Bu kanalda Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra isimli programın sunuculuğunu yaptılar. Düdek ile birlikte 1 yıl boyunca devam eden Anlı, bu program ile hızlı bir çıkış yakaladı ve başarılı bir kariyer geliştirdi. Sonrasında Pakize Suda ile birlikte sunuculuk yaptı. Müge Anlı, Kanal D’nin ardından ATV’ye geçti. Bu kanalda Tatlı Sert isimli programı sunmaya başladı. 2010 yılında, yine aynı kanalda sevdikleri ve aile üyeleri ile görüşemeyen ya da onlara ulaşamayan kişileri buluşturmaya ve sorunları çözerek barıştırmaya yönelik bir program olan Mektubunuz Var isimli programı sunmaya başladı. Anlı, hala daha ATV ekranlarında Tatlı Sert isimli programın sunuculuğunu yapıyor. Bu programda cinayetleri çözüyor, kayıpları buluyor, yıllardır kavuşamayan aileleri buluşturuyor.

Dobra konuşmaları ve kendinden emin duruşu ile sevilen ünlü sunucu Müge Anlı, bu program ile uzun yıllardır televizyon ekranlarında. Müge Anlı, 1993 yılında Burhan Akdağ ile evlendi. Bu evliliğinden Lidya isimli bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ancak, aradığı mutluluğu yakalayamayan Müge Anlı, Burhan Akdağ ile olan evliliğini 2008 yılında sonlandırdı. Sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir toplayan başarılı sunucu Müge Anlı, şimdiye kadar 10 kadar Ödev Evi açtı. Ayrıca, hafıza ile ilgili sorunları olan hastalar için de bir proje geliştirmiş ve Sevgi İzi isimli projeyi hayata geçirmiştir.

Müge Anlı Programları

  • Müge Anlı ile Talı Sert
  • Müge Anlı ile Mektubunuz Var
  • Film Gibi
  • Dobra Dobra

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler