Ana SayfaKimdirŞerif Can Gözüm Kimdir?

İlgili Postlar

Şerif Can Gözüm Kimdir?

Şerif Can Gözüm kimdir? Şerif Can Gözüm kaç yaşında? Şerif Can Gözüm aslen nereli? Şerif Can Gözüm hangi burç? Yeni tekli çalışması ile gündemde olan genç şarkıcı Şerif Can Gözüm biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Şerif Can Gözüm kaç yaşında? Şerif Can Gözüm aslen nereli? Şerif Can Gözüm hangi burç?

25 Aralık 1995 doğumlu olan Şerif Can Gözüm aslen İstanbulludur. Şu an 24 yaşında olan genç şarkıcı oğlak burcudur.

Şerif Can Gözüm kimdir?

Çıkarttığı yeni tekli çalışması YOK ile gündemde olan genç şarkıcı Şerif Can Gözüm aynı zamanda aranjör ve DJ’lik yapmaktadır. İlk orta ve lise hayatını İstanbul’un Üsküdar ilçesinde tamamlayan ve üniversite öğreniminde Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunu olan Şerif Can Gözüm’ün müziğe olan ilgisi orta okul yıllarında dinlediği yabancı DJ setleri ile başladı. Kendisinin de müzik yapmak istemesi ile çalışmaya başladı ve kariyer hedefi ortaya koydu. Orta okuldan bu yana müzikle ilgisi yüksek seviyede olan genç şarkıcı alt yapı çalışmaları ile kendini geliştirmeye devam etti.

Genç yaşından beri gitar çalan Abisi Onur Gözüm de Şerif Can Gözüm’ü müzik ile tanışıp ilerlemesinde önemli basamak olmuştur. Abisi ile düzenledikleri bir çok aranjmanları vardır.  Aynı zamanda Türkiye’nin çeşitli mekanlarında DJ performansı göstermeye devam etmektedir. Çocukluk arkadaşı ve çok uzun süreli dostlukları olan Alihan Sivri ile “Yok” adlı single çalışmasını yaptıktan sonra Türkiye müzik piyasasında ilk aranjesini yaparak büyük bir kariyer adımı atmıştır.

Şerif Can Gözüm Albümleri

Şerif Can Gözüm feat. Alihan Sivri – YOK Klibi

Şerif Can Gözüm ile Alihan Sivri ikilisinin yeni teklisi Yok’un klip çekimleri İstanbul’da Şile ve Poyrazköy’de gerçekleşti. Klip yönetmeni Sedat Taştan olan Yok şarkısının sözleri Alihan Sivri’ye, müziği Onur Gözüm’e ve düzenlemesi Şerif Can Gözüm’e aittir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler