Ana SayfaÜnlülerAlihan Sivri Kimdir?

İlgili Postlar

Alihan Sivri Kimdir?

Alihan Sivri kimdir? Alihan Sivri kaç yaşında? Alihan Sivri aslen nereli? Alihan Sivri hangi burç? Yeni tekli çalışması ile gündemde olan genç şarkıcı Alihan Sivri biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Alihan Sivri kaç yaşında? Alihan Sivri aslen nereli? Alihan Sivri hangi burç?

12 Ocak 1999 yılı İstanbul, Üsküdar doğumludur. Aslen Rizeli olan Alihan Sivri şu an 20 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Alihan Sivri kimdir?

İstanbul, Üsküdar da ikamet eden bir ailenin en küçük çocuğu olan Alihan Sivri ilkokul ve ortaokul zamanında ilk kez Müzik öğretmeninin kendisini keşfetmesiyle kendisine bu alanda kariyer hayalleri kurmaya başladı. İlk kez orta okulda etkinliklerde sahne deneyimi yaşadı daha 12 yaşındaydı. Kariyer hedefine çok erken yaşta müziği koyan Alihan Sivri söz yazmaya ve beste yapmaya henüz 15 yaşında başlamıştır, Şerif Can Gözüm ile yaptıkları ilk şarkının sözleri kendisine aittir. İlk orta ve lise hayatını İstanbul’un Üsküdar ilçesinde tamamlayan Alihan Sivri halen Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’de okumaktadır.

Genç şarkıcı Alihan Sivri, müzik kariyerine 2019’un Şubat ayında çok uzun süredir birlikte çalıştıkları, aynı zamanda çocukluk arkadaşı ve çok uzun süreli dostlukları olan Şerif Can Gözüm ile ortak çalışması olan YOK adlı single çalışmasıyla başlamıştır.

Alihan Sivri Albümleri

Şerif Can Gözüm feat. Alihan Sivri – YOK Klibi

Şerif Can Gözüm ile Alihan Sivri ikilisinin yeni teklisi Yok’un klip çekimleri İstanbul’da Şile ve Poyrazköy’de gerçekleşti. Klip yönetmeni Sedat Taştan olan Yok şarkısının sözleri Alihan Sivri’ye, müziği Onur Gözüm’e ve düzenlemesi Şerif Can Gözüm’e aittir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler