Ana SayfaDizilerÇarpışma 11. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Kadir Veli'den Hesap Soruyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 11. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Kadir Veli’den Hesap Soruyor!

Show tv’de yayınlanan yayınlandığı ilk günden beri beğenilerek izlenen Çarpışma dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Sevilen dizinin yeni bölümü 21. şubat perşembe günü ekranlara gelecek. Çarpışma dizisinin 11. bölüm 1. fragmanı geldi. Yeni fragmanda Kadir Veli’den Hesap Soruyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Veli’den Hesap Soruyor!

Çarpışma 11. yeni bölüm fragmanı bugün ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde nefesler tutulacak. Veli yüzünden Zeynep ile arası bozulan Kadir, Veli’nin karşısına çıkıp geçmişin ve bugünün hesabını soracak.

İşte yeni fragmandan detaylar; Zeynep, Asiye’nin Kemal’in annesi olduğunu öğreniyor. Veli, Zeynep’ten bu gerçeği saklamasını yoksa Asiye’yi öldüreceğini söylüyor. Aylin, Veli ile ilgili sözleri Kadir’in üzülmesine neden oluyor. Kadir, Zeynep’in kendisine yalan söylediği için kızıyor ve araları açılıyor. Cemre ile Kerem arasında aşk dolu dizgin devam ediyor. Kadir, Veli’nin adamları ile kavga ediyor. Veli’nin karşısına çıkarak her şeyini elinden aldığını söylüyor.

İşte Çarpışma 11. bölüm yeni fragmanı…

Çarpışma 10. Bölüm Özeti!

Veli yüzünden Meltem’i öldüren Adem, bunun sorumlusu olarak gördüğü Veli’ye patlıyor. Emniyette ikinci bir muhbirin daha olduğunu anlayan Kadir, Haydar müdürden onu bulmak için izin istiyor. Zeynep, Veli ile parkta buluşur. Zeynep, Kadir’in babasının hayatta olduğunu Veli’den öğreniyor.

Kadir’den Zeynep’e Süpriz Yapıyor!

Kadir, Zeynep’e çiçek almak için çiçekçiye gider ve kocaman bir saksı gül alır. Aylin’e de bir akvaryum, Aylin çok mutlu olur. Zeynep, Kadir’in süprizine şaşırır ve onunda Kadir’e bir süprizi vardır. Tüm Sarıyer spor taraftarlarını toplayıp kapının önüne getirmiştir. Meral, Cemre’yi kıskandırmaya çalışıyor ama bu kötü planları tutmuyor. Kerem, Cemre’le romantik anlar yaşarlar. Kerem, Cemre’ye onu bir kere bulduğunu bir daha bırakmayacağını söylüyor.

Asiye, Zeynep’in yanına gelir ve dışarıda Zeynep’le görüşmek istediğini söyler. Asiye tam çıkacakken, Selim’in haber vermesiyle Veli, oraya gelir ve Asiye’ye burada ne işi olduğunu söyler. Veli’nin telaşından Zeynep durumu anlar ve Veli’ye, Asiye Kadir’in annesi olduğunu anladığını söyler. Veli, Asiye’yi öldürme tehditi ile susmasını söyler. Kadir, Adem’i  bulur hesap sorarken, kafasına Adem silahı dayar.

Çarpışma 10. Bölümde Zeynep Asiye’nin Kadir’in Annesi Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler