Ana SayfaDizilerÇarpışma 10. Bölümde Zeynep Asiye'nin Kadir'in Annesi Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 10. Bölümde Zeynep Asiye’nin Kadir’in Annesi Olduğunu Anlıyor!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisi yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde romantik sahnelerin, kıskançlıkların ve öfkelerin yaşandığı bir bölüm oldu. Çarpışma 10. bölümde Zeynep Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anlıyor ama Veli’nin tehdit etmesi ile susmayı mı tercih edecek yoksa Kadir’e, Asiye’nin annesi olduğunu söyleyecek mi?

Veli yüzünden sevdiği kadını Meltem’i öldüren Adem, bunun sorumlusu olarak gördüğü Veli’ye fena patlıyor. Emniyette ikinci bir muhbirin daha olduğunu anlayan Kadir, Haydar müdürden onu bulmak için izin istiyor. Zeynep, Veli ile ilgili Asiye’den bilgi almaya çalışıyor ve duydukları karşısında çok şaşırıyor. Zeynep ve Kadir kafede çay içip sohbet ederken Zeynep’i tanıyan biri yanına gelir. Kadir, Zeynep’in arkadaşı ile sarılıp hasret gidermesine içerlemiş ve biraz da kıskanmıştır. Zeynep, Veli ile parkta buluşuyor. Zeynep, Kadir’in babası annesi gibi hayatta olup olmadığını soruyor. O da hayatta olduğunu söylüyor.

Kadir’den Zeynep’e Süpriz!

Kadir, Zeynep’e çiçek almak için çiçekçiye gider ve kocaman bir saksı gül alır. Aylin’e de bir akvaryum, Aylin çok mutlu olur. Zeynep, Kadir’in süprizine şaşırır ve onunda Kadir’e bir süprizi vardır. Tüm Sarıyer spor taraftarlarını toplayıp kapının önüne getirmiştir. Meral, Cemre’yi kıskandırmaya çalışıyor ama bu kötü planları tutmuyor. Kerem, Cemre’le romantik anlar yaşarlar. Kerem, Cemre’ye onu bir kere bulduğunu bir daha bırakmayacağını söylüyor.

Asiye, Zeynep’in yanına gelir ve dışarıda Zeynep’le görüşmek istediğini söyler. Asiye tam çıkacakken, Selim’in haber vermesiyle Veli, oraya gelir ve Asiye’ye burada ne işi olduğunu söyler. Veli’nin telaşından Zeynep durumu anlar ve Veli’ye, Asiye Kadir’in annesi olduğunu anladığını söyler. Veli, Asiye’yi öldürme tehdidi ile susmasını söyler. Kadir, Adem’i  bulur hesap sorarken, kafasına Adem silahı dayar.

Çarpışma 10. Bölüm 2. Fragman Geldi Veli’nin Soygun Planı Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler