Ana SayfaDizilerÇukur 53. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı Aliço İdris'i Eve Döndürüyor!

İlgili Postlar

Çukur 53. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı Aliço İdris’i Eve Döndürüyor!

Show Tv’de yayınlanan reyting rekortmeni Çukur dizisi iki sezondur büyük bir beğeni ile izleniyor. Bir çok büyük ödül alan Çukur dizisinin merakla beklenen 53. bölüm yeni fragman yayınlandı Aliço İdris’i eve Döndürüyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Aliço İdris’i Eve Döndürüyor!

Show Tv’de yayınlanan reyting rekortmeni Çukur dizisi iki sezondur büyük bir beğeni ile izleniyor. Bir çok büyük ödül alan Çukur dizisinin merakla beklenen 53. bölüm yeni fragman yayınlandı Aliço İdris’i eve Döndürüyor.

Çukur’un 53. bölüm yeni fragmanında; Aliço, İdris’e “evimize gidelim” diye ısrar edince  İdris baba Aliço’yu kıramıyor ve ikna oluyor. Çukur’a geri dönen İdris babayı Bütün mahalleli  şükür kavuşturana diyerek alkışlarla karşılıyor.

İşte Çukur dizisi 53.yeni bölüm fragmanı…

Çukur 52. Bölüm Özeti!

Karakuzular, Çukur’a giriyor. Onları Yamaç ve diğerleri karşılıyor. Bu olaydan bir gün önce İdris ve Emmi’nin gittikleri yerde bulunanlar arasında Çeto da vardır. İdris orada bulunanların kim olduğunu bilir fakat, Çeto’yu tanıyamamıştır. İdris babaya ne istediklerini anlatırlar. Ama olayın iç yüzü bambaşkadır.

Selim, Yamaç’a Metin’in ihaneti için ne yapacağını sorar. Yamaç, Metin’in pişmanlığını söyleyerek bir şey yapmayacağını söyler. Selim Yamaç’ın yanından çıktıktan sonra Sena’yı arar ama Sena cevap vermez. İdris, Meliha’ya gider ve ona Yamaç’ın geleceğini söyler.

Emmi, Yamaç’a İdris’in onu beklediğini söyler. İdris, Meliha’ya Çukur’un bana ihtiyacı yok derken Meliha ona, Çukur’un onun için ne anlama geldiğini anlatırken kapının zili çalar.  Meliha, kapıyı açar karşısında Yamaç ve Emmi’yi görür. Yamaç “siz kimsiniz?” der. Meliha da babana bir ara sorarsın der. İdris, Yamaç’a Karakuzular’ın Çukur’a geri döneceğinden bahsederek planını anlatır. İdris babanın söyledikleri, Emmi’yi şaşkına çevirir. Emmi, durumu anlamaya çalışırken, Yamaç, sabretmesini ve öğreneceğini söyler.

Emmi ile beraber Cumali, Selim, Vartolu ve Yamaç İdris babanın olduğu güvenli bir eve giderler. Yamaç, babasının Karakuzular ile ilgili aldığı kararı onlara anlatır. Cumali ve Vartolu “olmaz öyle şey” diyerek karşı çıkarlar. Cumali, Yamaç’ın üzerine yürür ancak İdris’in uyarısı ile  geri adım atarlar.

11 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler