Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinde Halit'le Alihan Arasındaki Buzlar Eriyecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinde Halit’le Alihan Arasındaki Buzlar Eriyecek Mi?

Fox TV’de Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma yeni bölümde sürpriz gelişmeler izleyicileri bekliyor. Yeni bölümü 18 şubat pazartesi günü izleyicileri ile buluşacak. Yasak Elma dizisinde Halit’le Alihan arasındaki buzlar eriyecek mi merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Halit’le Alihan arasındaki buzlar eriyecek mi?

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Halit’in, Alihan’a gönderdiği paketteki saat ve içine yazdığı not, ikili arasındaki gerginliğe son vermesi an meselesi.  Ancak bu işten zararlı çıkacak bir isim bu duruma engel olmak için başka planları devreye sokacak

Yıldız, Ender’i alt etmenin keyfini sürerken,  Zeynep ile  barışmanın yollarını aramaya başlar. Alihan yaptığı yanlış anlamadan dönmek için Halit’le yüzleşir. Halit ve Alihan arasındaki savaşının biteceğini anlayan Ender, Alihan ile boşanmak istemeyecek ve ayağına gelen fırsatları değerlendirir.

Yasak Elma 32. Bölümde Neler Olmuştu?

Halit, Zehra ve Kemal’in evlenmesinden sonra aile içinde bir kutlama yemeği verilmesini ister. İrem, Ender ile Yıldız’ın kurduğu tuzağa düştüğünü söylemek için kutlama yemeğine gelir ve Yıldız’ın üstüne saldırır. Zeynep, Yıldızı bu durumdan kurtarmak için suçu üstlenir. Kemal’in Zehra’yı mutlu edemeyeceğinin duygusuna kapıldığı için İrem’e yanlış aksettirdiğini söyler. İrem le Zeynep oradan ayrılırlar. Bu olayı planlayanların Yıldız ve Ender  olduğu gerçeğini öğrenince  Zeynep kahrolur Yıldız’la tartışıp onu evden kovar.

Lila, annesi ve babası ile yemekte Emir ile arkadaşlığını anlatır ve annesi ve babasıyla tartışır. Lila, annesine ve babasına sinirlenip Zeynep’in evine gider. Alihan’ı da Zeynep’in evine çağırır. Zeynep ise Dündar ile sevgili oyununa devam eder. Halit, ölen arkadaşının ona bir mektup ve bir paket bırakıldığını öğrenir. Halit kendi saati nive gelen kutudaki arkadaşının saatini Alihan’a gönderir. Alihan, paketi alır ve şok içindedir.

Emir,  Gülden ve arkadaşının hırsızlık suçlamasıyla işten kovulur. Yıldız, Emir ve Caner’e para vererek Gülden’e para vererek konuştura bileceklerini söyler. Gülden bunu Ender’in yaptırdığını söyler. Caner, ablasını arar ve nasıl böyle bir şey yapabildiğini sorar. Yıldız, Ender’den intikamını böylece almış olur.

Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı İzle Ender Yıldız’dan İntikamını Alacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler