Ana SayfaDizilerYasak Elma 33. Bölüm Fragmanı İzle Ender Yıldız'dan İntikamını Alacak Mı?

İlgili Postlar

Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı İzle Ender Yıldız’dan İntikamını Alacak Mı?

Fox Tv’de yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Dizinin merakla beklenin 33. yeni bölümü 18 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Yasak Elma 33. bölüm fragmanı izle Ender Yıldız’dan intikamını alacak mı?

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Ender Yıldız’dan İntikamını Alacak Mı?

Fox Tv’de yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Dizinin merakla beklenin 33. yeni bölümü 18 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Yasak Elma 33. bölüm fragmanı izle Ender Yıldız’dan intikamını alacak mı?

Yayınlanan yeni fragmanda, Ender, Yıldız’a “bunu bana yapmayacaktın” diyor. İntikam alma yollarına gidiyor ve Yıldız’ı, aldığı ses kaydı ile tehdit ediyor.

Yasak Elma 32. Bölüm Özeti!

Kemal ve Zehra’nın sürpriz evliliği tüm aileyi şok eder. Halit, aile içinde bir kutlama yemeği verilmesini ister. Bu sırada İrem, Ender ve Yıldız’ın kendisini kullanıldıkları gerçeğini söylemek için kutlama yemeğine gelir ve Yıldız’a saldırır. Zeynep, Yıldızı bu durumdan kurtarmak için suçu üstlenir. Kemal’i, Zehra’nın mutlu edemeyeceği duygusuna kapıldığından dolayı İrem’e yanlış aksettirdiğini söyler. İrem le Zeynep oradan ayrılırlar. Ama bu olayı planlayanların Yıldız ve Ender olduğunu öğrenince  Zeynep kahrolur Yıldız’la tartışıp onu evden kovar.

İrem’in Kemal ‘in evine gittiğini, Alihan Hakan’a söyler. Hakan kendisine yalan söyleyen İrem’i affetmez ve ayrılırlar. Lila, annesi ve babası ile çıktığı yemekte Emir ile arkadaşlığını anlatır. Emir’in maddi durumunun iyi olmadığını söyler ve tartışırlar. Lila, Zeynep’in evine gider. Dayısı Alihan’ın oraya çağırır. Zeynep ise Dündar’la olan sevgili oyununa devam ederek Alihan’ı kıskandırmaya çalışır ve Dündar ile buluşacağını söyler.

Halit, yakınlarda ölen arkadaşının eşinden, ona bir mektup ve bir paket bırakıldığını öğrenir. Halit kendi saati ve gelen kutudaki saati Alihan’a gönderir. Alihan, Şok içindedir.

Emir,  Gülden ve arkadaşının hırsızlık suçlamasıyla işten atılır. Yıldız, Emir ve Caner’e para vererek Gülden’e para vererek konuştura bileceklerini söyler. Gülden bunu Ender’in yaptırdığını söyler. Zeynep ve Yıldız gibi Ender ve Caner’in de bu sayede araları bozulur. Yıldız intikamını böyle alır.

 Yasak Elma 32. Bölüm 2. Fragmanda Halit’in Bomba İtirafı Alihan Şaşkın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler