Ana SayfaDizilerYasak Elma 32. Bölüm 2. Fragmanda Halit'in Bomba İtirafı Alihan Şaşkın!

İlgili Postlar

Yasak Elma 32. Bölüm 2. Fragmanda Halit’in Bomba İtirafı Alihan Şaşkın!

Fox Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma, 32. yeni bölümden 1. fragmandan sonra 2 yeni fragmanda geldi. Yasak Elma 32. Bölüm 2. fragmanda Halit’in bomba İtirafı ardından Alihan Şaşkına dönüyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yasak Elma 32. Bölüm 2. Fragmanda Halit’in Bomba İtirafı!

Fox Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma, 32. yeni bölümden 1. fragmandan sonra 2 yeni fragmanda geldi. Yasak Elma 32. Bölüm 2. fragmanda Halit’in bomba İtirafı ardından Alihan Şaşkına dönüyor.

Yasak Elma yeni bölüm 2. fragmanda, Halit’ten, Alihan’a bir zarf geliyor ve içinde de bir not.Halit geçmiş için Alihan’dan af diliyor. Alihan posta ile gelen Halit’in saatini görünce şaşkına dönüyor. Alihan, gerçekleri öğreniyor ama tahmin ettiği gibi çıkmayabilir Halit masum olabilir.

işte yeni fragman..

İlk fragmanda, Yıldız, Ender yüzünden yine köşeye sıkışacak. Üstelik bu sefer Zeynep de yanında olmayacak. Ama Ender’den intikamını Caner’le alıyor.

Yasak Elma 31. bölümde yaşananlar!

Zeynep, Dündar’a, açıklama yapıyor ve Alihan ile daha önce birlikte olduklarını, onun kendisini bırakıp başka bir kadınla evlendiğini o yüzden erkek arkadaş olarak tanıttığı anlatıyor. Dündar, bu oyunu oynamaya devam edebileceklerini söylüyor. Yemekten sonra eve bırakırken Yıldız arayıp yanına gelmesini annesinin gönderdiği reçelleri almasını söylüyor. Dündar’la Halit kapının önünde karşılaşıyor ve yakın arkadaşının oğlu olduğunu öğreniyor.

Bir geceye hep birlikte katılıyorlar oraya Dündar, Zeynep’le geliyor. Dündar, eline mikrofono alıp Zeynep’e hitaben şarkı söylüyor. Alihan sinirlenip mekanı terk ediyor. Yıldız ve Ender, işbirliği yaparak Kemal ve Zehra’yı ayırmak için harekete geçiyor. Planladıkları gibi Yıldız kuzenine bir zarf verip bunu Kemal’e ver diyor. O sırada Yıldız, Zeynep’in dikkatini oraya verip kıskanmasını sağlıyor.

Alihan bir türlü Zeynep’ten vazgeçemiyor. Zeynep’e süpriz yapıp sadece ikisinin olduğu bir yerde piyano çalıp şarkı söylüyor. Ender çoktan kuzeni İrem’e ses kaydını dinletiyor. İrem, kendisine yapılan bu kumpası gereken kişilere aktarıyor. Yıldız, Kemal ile Zeynep’i ayırdığı için mutlu eve geldiğinde, Kemal ve Zeynep’i karşısında buluyor. Yıldız ve Ender’in kumpasını anlayan Kemal, Zeynep’le gizlice evlenmiştir.

Onur Tuna’nın Yasak Elma Dizisinde Söylediği Şarkıya Beğeni Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler