Ana SayfaDizilerOnur Tuna'nın Yasak Elma Dizisinde Söylediği Şarkıya Beğeni Büyüyor!

İlgili Postlar

Onur Tuna’nın Yasak Elma Dizisinde Söylediği Şarkıya Beğeni Büyüyor!

Fox Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen reyting rekortmeni dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Alihan (Onur Tuna), Zeynep’e yaptığı bir süpriz ile bölüme damgasını vurdu. Partide, Dündar mikrofonu alıp Zeynep’e şarkı söylemesinin ardından kıskançlık krizlerine giren Alihan Zeynep’e piyano çalıp şarkı söyledi. Sosyal Medyada dizinin o sahnesi beğeni yağmuruna tutuldu. Onur Tuna’nın Yasak Elma dizisinde söylediği şarkıya beğeni büyüyor.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna’nın Söylediği Şarkıya Beğeni Büyüyor!

Fox Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen reyting rekortmeni dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Alihan (Onur Tuna), Zeynep’e yaptığı bir süpriz ile  bölüme damgasını vurdu. Partide, Dündar mikrofonu alıp Zeynep’e şarkı söylemesinin ardından kıskançlık krizlerine giren Alihan Zeynep’e piyano çalıp şarkı söyledi. Sosyal Medyada dizinin o sahnesi beğeni yağmuruna tutuldu. Onur Tuna’nın Yasak Elma dizisinde söylediği şarkıya beğeni büyüyor.

Ne olursa olsun Zeynep’ten vazgeçmeyen Alihan, Ender ile olan evliliği kağıt üzerinde olsa da Zeynep’e bunu anlatamamanın acısını yaşamaya devam ediyor. Alihan, her fırsatta Zeynep’e yakınlaşmaya çalışsa da olanları kendine yediremeyen  Zeynep, Alihan’dan kaçıyor. Son olarak Dündar ile birlikte olduğu yalanını uydurup Alihan’ı uzak tutmaya çalışan Zeynep, büyük bir sürprizle karşılaştı. Alihan, bir şekilde Zeynep’i getirttiği yerde piyanonun başına oturdu ve ona bir şarkı söylemeye başladı. Diziyi izleyenler, Alihan’ın bu sürprizini beğenirken, aynı zamanda müzisyen olan ve albüm çıkartan Onur Tuna’nın sesini dizide dinlemekten de büyük mutluluk duydular.

O şarkı Onur Tuna’nın kendi albüm parçasıymış!

Sosyal medyada o sahneye pek çok yorum yapılırken, Onur Tuna’nın şarkısı da büyük beğeni topladı. Yapılan yorumlarda ‘Nutkum tutuldu, defalarca kez izledim çok güzel sahneydi, şarkı şimdi anlam kazandı” gibi mesajlar yer aldı. Bu arada şarkıyı merak edenler için aslında bu şarkı, Onur Tuna’nın yaz aylarında çıkardığı ‘Uzay Misali’ isimli albümünde yer alan, ‘Ben Özlerim’ şarkısı. Onur Tuna’yı dizide bu şarkıyı söylerken izleyenler, bir anda Youtube’dan şarkıyı aramaya ve yorum yazmaya başladılar.

İşte dizideki o sahne:

https://twitter.com/i/status/1092523284636291072

 Yasak Elma 32. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Yıldız İle Ender Fena Kapışacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler