Ana SayfaÜnlülerSevda Demirel'den Defne Samyeli'ye Bomba Eleştiri Geldi!

İlgili Postlar

Sevda Demirel’den Defne Samyeli’ye Bomba Eleştiri Geldi!

Türkiyenin gelmiş geçmiş en açık yürekli ünlülerinden biri olan ünlü model Sevda Demirel, ülü sunucu Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’nun paylaştığı fotoğrafın altına öyle bir yorum yaptıki Magazin Gündeminde bomba etkisi yarattı, Detaylar Haberimizde..

Sevda Demirel’in, Canlı Yayındaki Olay İtirafı!

Sevda Demirel’den Defne Samyeli’ye Bomba Eleştiri Geldi!

Son zamanlarda ünlü oyuncu Hande Ataizi hakkındaki konuşmaları ile gündemde olan Sevda Demirel ne yapsa olay oluyor. Bir süredir ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan sunucu Defne Samyeli’nin 15 yaşındaki küçük kızı Derin Talu’nun paylaşımının hemen altına yaptığı eleştiri ile şok yarattı.

Sevda Demirel kimdir?

Sevda Demirel'in, Canlı Yayındaki Olay İtirafı!

Sevda Demirel: “30 Yaşında Kadın Makyajı Ve Pozu?”

Sevda Demirel, Derin Talu’nun paylatığı resmin hemen altına ;“Defne aşk yaşamaktan şu kızına bir türlü çeki düzen veremedi. sonrada çocuk istismarları neden arttı diye sormayın, bu ne yahu 30 yaşında kadın makyajı ve pozu?” cümleleri ile ağır bir eleştiride bulundu.

İşte Sevda Demirel’in Sert Yorumu;

Sevda Demirel Ali Koç’a Aşkını İtiraf Etmişti!

Ne yapsa olay olan, hiç bir zaman söyleyeceği sözü esirgemeden söyleyen ünlü model Sevda Demirel, Son dönem Fenerbahçe’nin yakışıklı Başkanı Ali Koç’a bir zamanlar platonik aşık olduğunu da açık yüreklilikle itiraf etmekten çekinmemeişti. “Ali Koç gerçekten çok aşık olunabilecek bir erkek. Ben aşık olduğum zaman boşanmıştı” cümleleriyle çarpıcı açıklamalar bulunup yine yankı uyandırmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler