Ana SayfaDedikoduSevda Demirel'in, Canlı Yayındaki Olay İtirafı!

İlgili Postlar

Sevda Demirel’in, Canlı Yayındaki Olay İtirafı!

Oyuncu ve eski mankenlerden Sevda Demirel, katıldığı ‘Söylemezsem Olmaz’ programında yıllar öncesine ait öyle bir itirafta bulunduki, sunucu Ece Erken ve Bircan Bali’i şaşkınlıklarını gizleyemediler, tüm detaylar Haberimizde..

Sevda Demirel, Kim Kardashian’a Benzemek İçin Ameliyat Masasına Yatıyor!

Sevda Demirel’in ‘Söylemezsem Olmaz’ İtirafı..

Beyaz TV ekranlarına sevilerek izlenen programı ‘Söylemezsem Olmaz’ ın bu haftaki konuğu manken ve oyuncu Sevda Demirel’di. Magazin haberleri‘ne bomba etkisiyle düşen açıklamalar bulunan Sevda Demirel, özel hayatına dair de çok özel açıklamalarda bulundu.

Sevda Demirel kimdir?

 

“Erkek Arkadaşım Olmadığı İçin Herkes Şaşırıyor.”

Oyuncu ve eski manken Sevda Demirel, son dönemde Kim Kardashian’a benzemek uğruna ameliyat masasına yatıyor iddiaları ile yine çok konuşulmuştu. Söylemezsem Olmaz’ programına konuşan Sevda Demirel; “Yıllardır hayatımda kimse yok. 6 senedir erkek arkadaşım olmadığı için herkes şaşırıyor. Bazen hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar sizi karşı cinsten uzaklaştırabiliyor. Bunlar kötü deneyimler. Galiba ben imanlı bir insan istiyorum.” ifadelerini kullanmaktan çekinmedi.

“Ben Aşık Olduğum Zaman Boşanmıştı”

Son dönem Fenerbahçe’nin yakışıklı Başkanı Ali Koç’a bir zamanlar platonik aşık olduğunu da açık yüreklilikle itiraf eden güzel oyuncu Sevda Demirel, “Ali Koç gerçekten çok aşık olunabilecek bir erkek. Ben aşık olduğum zaman boşanmıştı” cümleleriyle çarpıcı açıklamalar bulunup yine yankı uyandırmayı başardı.

Ali Koç Kimdir?

Ali Koç ile ilgili görsel sonucu

Sevda Demirel “Hande Ataizi” İle Barışmak Mı İstiyor?

sevda demirel ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler