Ana SayfaÜnlülerSevda Demirel, Kim Kardashian’a Benzemek İçin Ameliyat Masasına Yatıyor!

İlgili Postlar

Sevda Demirel, Kim Kardashian’a Benzemek İçin Ameliyat Masasına Yatıyor!

Sevda Demirel, Kim Kardashian’a Benzemek İçin Ameliyat Masasına Yatıyor! Sevda Demirel, Kim Kardashian olma yolunda hızla ilerliyor. Kardashian olmak isteyen Sevda Demirel, sonunda bıçak altına yatmaya karar verdi. Sevda Demirel ne ameliyatı olacak? Kim Kardashian’a nasıl benzeyecek? Detaylar haberimizde…

Sevda Demirel Hande Ataizi’ne verdi veriştirdi!

Sevda Demirel’dan şoke eden Kim Kardashian kararı

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Sevda Demirel, Kim Kardashian yolunda. Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’a benzemek isteyen Demirel, bir süredir spor yapıyor. Büyük bir çaba sarf eden Sevda Demirel, şimdi de bıçak altına yatmaya karar verdi.

Sevda Demirel kimdir?

Şimdi de ameliyat masasına yatıyor

Kim Kardashian’a benzemek için ameliyat masasına yatmaya karar verdiğini açıklayan Sevda Demirel, “Sporla basenlerim onunkine benzedi. Şimdi burun ve yanak ameliyatı olacağım. Herkesin bir idolü vardır, benimkisi Kim Kardashian. Sporumla beslenmemle saçımla ona benzemeye başladım, sıra burun ve kaşlarda.” dedi.

Sevda Demirel, yıllar önce Hande Ataizi ile ettiği kavga ile olay yaratmıştı. Bu olay aradan yıllar geçmesine rağmen hala daha zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Olayda, Sevda Demirel ve Hande Ataizi bir televizyon programında büyük bir tartışma yaşamıştı. Sevda Demirel, şarkı söyleyeceği sırada Hande Ataizi için “Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur.” demişti. Ataizi, Sevda Demirel’in bu sözlerine “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda?” diye karşılık verince olanlar olmuştu. Bu sözler karşısında bir anda oturduğu yerden fırlayan Sevda Demirel, Hande Ataizi’ye tokat atmıştı. Televizyon ekranlarında cereyan eden bu anlar, uzun yıllar boyu hafızalardan silinmemişti. Sevda Demirel ve Hande Ataizi’nin arası o olaydan bu yana düzelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler