Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin Bahar'ının Çocuklarını Oynayan Küçük Oyuncularla Tanışma Hikayesi

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin Bahar’ının Çocuklarını Oynayan Küçük Oyuncularla Tanışma Hikayesi

Kadın Dizisinin Bahar’ının Çocuklarını Oynayan Küçük Oyuncularla Tanışma Hikayesi… Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, dizide çocuklarını oynayan çocuk oyuncular ile tanışma hikayesini anlattı. Özge Özpirinçci ve çocukları nasıl tanıştı? Detaylar haberimizde…

Kadın Dizisinden Sezon Öncesi Büyük Başarı!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’den samimi açıklamalar

Sıra dışı hikayesi ile FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren Kadın dizisinin başrol oyuncusu Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, Milliyet Gazetesi’nden Asu Maro’ya röportaj verdi. Özpirinçci, röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dizisinin Bahar karakteri nasıl ortaya çıktı?

Kadın dizisinde canlandırdığı Bahar karakterinin nasıl ortaya çıktığını anlatan Özge Özpirinçci, “Kalabalık bir aileyiz, anneannemin evinde hep bir arada olurduk. Dizide yarattığım Bahar’ın anneliği, çoğunlukla kendi annemden yola çıkma bir annelik… Hayatımdaki farklı güçlü kadınlardan bir sürü şey toplamışım ve farkında olmadan hepsini sentezleyip, böyle tencereye atıp hepsini, karışık bir yemek yaptım ve Bahar Çeşmeli karakteri ortaya çıktı.” diye konuştu.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci, çocuklarını oynayan çocuk oyuncular ile nasıl tanıştı?

Dizide çocukları Nisan ve Doruk’u oynayan Ali Semi Sefil ve Kübra Süzgün ile ilk karşılaşmalarını ve o anlarda yaşananları da anlatan Özge Özpirinçci, “Set başlamadan önce Merve Hoca benim çocuklarla vakit geçirmemi istedi. Ali’nin annesiyle Kübra’nın annesi çocukları bana bıraktılar, gittiler. Arnavutköy’de oturuyorum ben, biz çıktık, aşağıya indik, dondurma yedik, parka gittik. Bir anda Ali “Çişim geldi” dedi, ben dedim ki “Allah’ım galiba sahneyi biz şu anda çekmeye başladık”. Fark ettim ki beni o anlar hazırladı karaktere. Sete çıktığımız anda her şey hazırdı, bir tek kaymakamlıkta çalışan Musa Bey’den para isteme sahnemde farklı düşündük. Merve sahneyi öfkeden almamı istedi ama bende sadece utanç çıkıyor. Çok utanıyorum, çünkü çok fazla Bahar var hayatımızda. Ve başlarda izleyicinin bizi eleştirdiği nokta şuydu: “Çok acıklı, izleyemiyoruz”. Ama biz size bunu estetize hâle getirip sunuyoruz, gerçek hayat çok daha acı, siz bu diziyi izleyemiyorsanız ana haberleri nasıl izliyorsunuz? Gerçeklerden kaçacaksak bizim diziyi izlemeyin çünkü bizim dizi çok gerçek.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler