Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy, Paylaşımı İle Şaşkına Çevirdi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy, Paylaşımı İle Şaşkına Çevirdi!

Magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Instagram hesabından yayınladığı enteresan denilebilecek tarzdaki paylaşımıyla şaşkına çevirdi. Tüm detaylar Haberimizde..

Burcu Esmersoy’dan Kendisi Hakkında Bomba İtiraf!

Burcu Esmersoy, Paylaşımı İle Şaşırttı!

Yaşantısı ve kendine özgü tarzıyla hep merak edilen olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy en son oyuncu Ezgi Mola’nın ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ Youtube kanalına konuk olarak kendisi hakkında bomba itiraflarda bulunmuştu. 14 Mayıs’da Berk Suyabatmaz ile New York da evlenerek bekarlığa veda eden Burcu Esmersoy, en son sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ilginç resmi ile yer çekimine meydan okuduğunu kanıtladı. Burcu Esmersoy bu paylaşımına, “Bütün zillere basıp kaçtım.” ifadeleriyle birde not ekledi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Çok kısa süre içerisinde bu paylaşıma fazla sayıda beğeni ve yorum yağarken güzel sunucunun hayranları ise tepkisiz kalmadılar. Takipçileri Burcu Esmersoy’u bu fotoğrafına komik yorumlar yaparken diğer taraftan “Kesin ip var”,  “Photoshop bu inanmayın”, “Kesin indirim var”, “Uçan kadın Burcu”, “Tırnaklarını kıracaksın”, “Burcu resmen yer çekimine meydan okumuşsun” , “Madam Matrix” , “Düz duvara tırmanmak bu olsa gerek” gibi pekçok farklı yorumlarda geldi.

İşte Burcu Esmersoy’un O Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler