Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'dan Kendisi Hakkında Bomba İtiraf!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’dan Kendisi Hakkında Bomba İtiraf!

14 Mayıs’da Berk Suyabatmaz ile New York da evlenerek bekarlığa veda eden ünlü sunucu Burcu Esmersoy, magazin haberleri‘nde sık sık yer almaya devam ediyor. Burcu Esmersoy, oyuncu Ezgi Mola’nın ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ Youtube kanalına bu hafta konuk oldu. 42 yaşındaki güzel sunucu, 14 yıl önce başına gelen komik bir olayı anlatarak şok yarattı. Bu özel söyleşinin tüm detayları Haberimizde..

Burcu Esmersoy, Tüp Bebek Tedavisine Mi Başladı?

Burcu Esmersoy, Açık Yüreklilikle Anlatarak İtiraf Etti!

“İlk önce güzellik yarışmasına katıldım. O zamanlar güzellik yarışmasına katılanlar reklamlarda oynuyorlardı. Benim ajansım da ‘öyle bir şey mi yapsak, iyi olur’ dedi. Reklamlarda oynadıktan bir süre sonra sunuculukla ilgili televizyonlardan teklif geldi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra itiraf: Burnumdan sümük aktı!

“Beceremem, Kusura Bakmayın”

” TV’lerden teklif gelince, ‘Sunuculuk istemiyorum, beceremeyebilirim. O yüzden beni geri planda işe alırsanız daha iyi olur’ dedim. Onlar da beni yapımcı yaptılar. 1997 senesinde çocuk program yapımcısı olarak işe girdim. Çok çalışkan olunca CNN Türk kurulurken beni oraya transfer ettiler. 2000 yılında spor departmanına girdim. Girdiğim anda da spor müdürümüz, ‘Bu kız güzel, bunu ekrana çıkaralım’ demiş. Bana söyledi, ‘Beceremem, kusura bakmayın’ cevabını verdim.”

 

Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra itiraf: Burnumdan sümük aktı!

“Burcu Sakın Nefes Almayı Unutma!”

“Spor müdürümüz, 2001, 2002, 2003 senesinde de sunuculuk teklifi yaptı. En son 2004’te geldi, bana baktı ve ‘Sen bu akşam 23.50 bültenini sunuyorsun, yoksa yarın işe gelmiyorsun’ dedi. Herkes bana baktı ‘Yaparsın’ dediler, üç saat boyunca eğitim verdiler. Program saati geldi, yönetmenimiz 10’dan geriye doğru saymaya başladı ve bana ‘Burcu sakın nefes almayı unutma’ dedi. Ben de ‘Bir insan neden nefes almayı hatırlatır ki’ diye düşündüm.”

Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra itiraf: Burnumdan sümük aktı!

 

“İçimde Tuta Tuta Burnumdan Aktı…”

“Programın jeneriği döndü, yayına girdik. Burnumdan küçük bir sümük aktı aşağı doğru. Çünkü ağlamak istemedim. Gözümden yüzüme yaş gelmesin diye! İçimde tuta tuta burnumdan aktı. Sümük demeyeyim de gözyaşı. Yönetmenimiz bağırdı kulağıma ‘Nefes al, nefes al’ diye. Ben de nefes aldım, ‘İyi geceler spor bültenine hoş geldiniz’ dedim. Tekrar jenerik girdi, elimle bir hareket yaptım burnuma doğru. Jenerik bitince de haberleri sunmaya başladım. İyi ki de yapmışım bu işi.”

Berk Suyabatmaz kimdir

Burcu Esmersoy'dan yıllar sonra itiraf: Burnumdan sümük aktı!

Burcu Esmersoy “Şimdilik Gizli Kalsın” Diyerek Şaşırttı!

Annem İle Babam, Ben Oğlan Doğucam Sanmış!

“Eskiden ultrason cihazları falan pek yok. Karnı büyük mü, sivri mi ona bakıyorlarmış. Anneme demişler ki ‘senin karnın sivri, oğlun olacak’. Onlar da ona göre hazırlık yapmışlar, her şeyi mavi almışlar. Doğum olmuş bir kundakta erkek çocuk varmış, diğer kundakta ben. Bizimkilere ‘İşte kızınız’ diye vermişler, onlar da ‘Yok bizim ki erkek’ demişler. Zorla ikna etmişler bizimkileri..”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler