Ana SayfaÜnlüler2019 Survivor Yunanistan Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

İlgili Postlar

2019 Survivor Yunanistan Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

2019 Survivor Yunanistan yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın başlamasıyla birlikte Yunan takımı ile ilgili merak edilen pek çok konu oldu. Yunan yarışmacıların kimler olduğu, özel hayatları, kariyerleri, kariyer sonrası hayatları, yarışmadaki performansları vb soruların cevaplarını televizyon başında Survivor izlerken bulabilirsiniz ama 2019 Survivior Yunanistan yarışmacıları ne kadar kazanıyor? sorusunun cevabını televizyon başında bulamazsınız.

Fenomen yarışma programı Survivor’ın başlaması ile birlikte reyting sonuçları arasında hep ilk sıralarda olmasını beklemek gayet doğal. Sezon boyunca üst sıralarda yer alarak hemen her televizyon olan evde ucundan kıyısından izlendiğini biliyoruz, konu komşuya pek söylemeseniz de bu bir gerçek 🙂

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında Survivor 2019 yarışmacıları Yunanistan takımı Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Tony Stavratis’ten oluşuyor.

Yayınlandığı günler hep zirveye sahip olan Survivor programı yeni sezona da Türkiye Yunanistan konsepti ile bomba gibi başladı. İki ülke arasındaki rekabetin de etkisiyle milli duyguların kabarması ile hem Türkiye hem Yunanistan’da rekor kıran bir sezon geçirmesi beklenen Survivor’da performanslar kadar yarışmacıların kazançları da çok merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllardaki Survivor All Star gibi şampiyonların şampiyonluk mücadelesinde ödenen ücretler göz önüne alındığında Survivor Yunanistan takımında yer alan yarışmacıların aldığı ücretler de merak konusu. Biz de sizler için kulisleri dolanıp Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da Yunan takımının yarışmacıları ne kadar kazandığını derledik. İşte Survivor Yunanistan takımın aldığı ücretler.

2019 Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da Türkiye kadrosuna göre kazançlar oldukça yüksek ve paylaşılan rakamlar iddiadan öte değil ama yarışmacıların kazançları da magazin haberleri arasında yer almaya değer görünüyor. İki takım arasında ücret farklılıklarının ülkelerdeki reklam bütçesi farklılıklarından sağlanan kazanç farkından olduğunu söylemek mümkün.

2019 Survivor Yarışmacıları

2019 Survivor Yunanistan Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

  • Ria Kolovou – Haftalık 10 bin Euro

    Ria Kolovou

  • Dimitris Margaritis – Haftalık 10 bin Euro

    Dimitris Margaritis

  • Nikos Kosmas – Haftalık 10 bin Euro

    Nikos Kosmas

  • Tony Stavratis – Haftalık 10 bin Euro

    Tony Stavratis

  • Dimitra Tsaganou – Haftalık 10 bin Euro

    Dimitra Tsaganou

  • Panagiotis Konstantinidis – Haftalık 15 bin Euro

    Panagiotis Konstantinidis

  • Dimitra Vamvakousi – Haftalık 15 bin Euro

    Dimitra Vamvakousi

  • Kyriakos Pelekanos – Haftalık 15 bin Euro

    Kyriakos Pelekanos

  • Nadia Mavroudea – Haftalık 15 bin Euro

    Nadia Mavroudea

  • Ioulieta Kitrinou – Haftalık 20 bin Euro

    Ioulieta Kitrinou

  • Spyros Gourdoupis – Haftalık 20 bin Euro

    Spyros Gourdoupis

  • Afroditi Skafida – Haftalık 20 bin Euro

    Afroditi Skafida

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler