Ana SayfaDiziler2019 Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

İlgili Postlar

2019 Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

2019 Survivor Türkiye yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın başlamasıyla birlikte pek çok merak edilen konu oldu. Yarışmacıların kimler olduğu, özel hayatları, yarışmadaki performansları vb soruların cevaplarını televizyon başında Survivor izlerken bulabilirsiniz ama 2019 Survivior Türkiye yarışmacıları ne kadar kazanıyor? sorusunun cevabını orada bulamazsınız.

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

Fenomen yarışma programının başlaması sonrasında reyting sonuçları arasında hep üst sıralarda olmasını beklemek gayet olağan. Yarışmanın başından sonuna kadar üst sıralarda yer alarak hemen her televizyon olan evde ucundan kıyısından izlendiğini biliyoruz, konu komşuya pek söylemeseniz de bu bir gerçek 🙂

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında 2019 Survivor Türkiye takımı Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın ve Okay Köksal’dan oluşuyor.

2019 Survivor Yarışmacıları

Yayınlandığı günler hep zirveyi zorlayan Survivor programı yeni sezona da bomba gibi başladı. Ülkeler arası rekabetin de etkisiyle milli duyguların ön planda olması hem Türkiye hem Yunanistan’da rekor kıran bir başlangıç yapması beklenen Survivor’da performanslar kadar yarışmacıların kazançları da çok merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllardaki ödenen ücretler göz önüne alındığında Survivor Türkiye takımında yer alan yarışmacıların aldığı ücretler çok ama çok merak ediliyor. Biz de sizler için kulisleri dolanıp Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da Türk takımının yarışmacıları ne kadar kazandığını derledik. İşte Survivor Türkiye takımın aldığı ücretler.

2019 Survivor Yunanistan Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da Yunansitan kadrosuna göre kazançlar oldukça düşük ve paylaşılan rakamlar iddiadan öte değil ama magazin haberleri arasında yer almaya değer görünüyor. İki takım arasında ücret farklılıklarının ülkelerdeki reklam bütçesi farklılıklarından sağlanan kazanç farkından olduğunu söylemek mümkün.

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

2019 Survivor Türkiye Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler