Ana SayfaDizilerYasak Elma 32. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Yıldız İle Ender Fena Kapışacak!

İlgili Postlar

Yasak Elma 32. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Yıldız İle Ender Fena Kapışacak!

Yasak Elma, beklenen 31.son bölümü ile Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Yayınlanın son bölümde, Ender beklenmedik oyunlar oynayıp herkesi birbirine düşürüp ortalığı karıştırmayı başardı. Yasak Elma 32. bölüm 1. fragman yayınlandı Yıldız İle Ender fena kapışacak.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yıldız İle Ender Fena Kapışacak!

Yasak Elma, beklenen 31.son bölümü ile Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Yayınlanın son bölümde, Ender beklenmedik oyunlar oynayıp herkesi birbirine düşürüp ortalığı karıştırmayı başardı. Yasak Elma 32. bölüm 1. fragman yayınlandı Yıldız İle Ender fena kapışacak.

Ender, Yıldız’la Kemal ile Zeynep’i ayırmak için işbirliği yapmıştı. Ender herkesi birbirinden ayırmayı başarıp Yıldız’ı da, herkese deşifre ediyor. Fragmanda Yıldız bunun intikamını alacak gibi görünüyor.

 

Yasak Elma son bölümünde neler oldu!

Zeynep Dündar’a, açıklama yapmak zorunda kalıyor ve Alihan ile daha önce birlikte olduklarını, onun kendisini bırakıp başka bir kadınla evlendiğini o yüzden erkek arkadaş olarak tanıttığı anlatıyor. Dündar, bu oyunu oynamaya devam edebileceklerini söylüyor. Yemekten sonra eve bırakırken Yıldız arayıp yanına gelmesini annesinin gönderdiği reçelleri almasını söylüyor. Dündar’la Halit kapının önünde karşılaşıyor ve yakın arkadaşının oğlu olduğunu öğreniyor.

Bir geceye hep birlikte katılıyorlar oraya Dündar, Zeynep’le geliyor. Alihan kıskançlıktan deliriyor. Yıldız ve Ender, işbirliği yaparak Kemal ve Zehra’yı ayırmak için harekete geçiyor. Planladıkları gibi Yıldız kuzenine bir zarf verip bunu Kemal’e ver diyor. O sırada Yıldız, Zeynep’in dikkatini oraya verip kıskanmasını sağlıyor. Kemal’in üstüne oynanan oyunları fark etmesi uzun sürmüyor.

Alihan bir türlü Zeynep’ten vazgeçemiyor bir iş yemeği organizasyonu düzenleyip, Zeynep’e süpriz yapıp sadece ikisinin olduğu bir yerde piyano çalıp şarkı söylüyor. Zeynep, Ender’le evli olup hala onu istemesini anlayamıyor.  Ender çoktan kuzeni İrem’e ses kaydını dinlettiriyor. İrem, kendisine yapılan bu kumpası gereken kişilere aktarıyor. Yıldız, Kemal ile Zeynep’i ayırdığı için mutlu eve geldiğinde, Kemal ve Zeynep’i karşısında buluyor. Yıldız ve Ender’in kumpasını anlayan Kemal, Zeynep’le gizlice evleniyor. Biz bugün evlendik diyorlar ve Yıldız yine Ender’in ipiyle kuyuya indiği için pişman oluyor.

Yasak Elma Dizisi 31. Bölüm 2. Fragmanda Yayınlandı Alihan Kıskançlıktan Kuduracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler