Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisi 31. Bölüm 2. Fragmanda Yayınlandı Alihan Kıskançlıktan Kuduracak!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisi 31. Bölüm 2. Fragmanda Yayınlandı Alihan Kıskançlıktan Kuduracak!

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 30. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi adeta. Bölümün bitmesinin ardından iki fragman birden yayınlandı. Yasak Elma Dizisi 31. bölüm 2. fragmanda yayınlandı Alihan kıskançlıktan kuduracak.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yasak Elma Dizisi 31. Bölüm 2. Fragmanda Yayınlandı!

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 30. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi adeta. Bölümün bitmesinin ardından iki fragman birden yayınlandı. Yasak Elma Dizisi 31. bölüm 2. fragmanda yayınlandı Alihan kıskançlıktan kuduracak.

Yasak elma dizisinin 2. fragmanında Zeynep, Alihan, Dündar ve diğer arkadaşlarının olduğu bir ortamda. Zeynep ile Dündar’ın oraya beraber gelmeleri ve samimi tavırlarından Alihan deliye dönüyor. Fragmanın sonunda, Dündar mikrofonu alıp kendisi için özel olan birisi için bir süpriz hazırladığını söylüyor.

30. Bölümde Alihan ile Zeynep arasında yaşananlar!

Dündar, Zeynep’in evine yemek davetine gittiğinde ani çıkışından dolayı özür dilemek için kocaman bir çiçek yaptırıp evine gönderiyor. Dündar’ın adamı, Zeynep’in evinden çıkarken tefecileri görüyor. Dündar’a gidip Zeynep hanımın evinin önünde tekin olmayan adamları gördüğünü adamları dün şirketin önünde de gördüğünü Emir ile konuştuklarını söylüyor. Zeynep’in arkadaşı Emir, Lila’ya hediye yüzük alabilmek için tefecilerden borç para almıştır ve geri ödeyememiştir.  Bunun üzerine Emir’in başının dertte olduğunu ona yardım etmek için Dündar,  Emir’i takip ettirir. Tefeciler, Emir’i yakalayıp götürürler ve döverler. Dündar Emir’ tuttukları yeri bulur Emir’in borcunu ödeyecek oradan kurtarır ve Zeynep’in evine teslim eder. Emir’in dayak yemiş olduğunu görünce Dündar’ı suçlar ve hayatımızdan çıkın der. Zeynep gerçeği öğrendikten sonra aslında Dündar’a özür dilemek için gider ve yemeğe çıkartır.

Alihan ise annesinin mezarını ziyarete gittiğinde, annesinin mezarının üzerinde bir  buket çiçek görür. Oradaki görevliye çiçeği kimin getirdiğini sorar adamda Halit’i tarif eder. Halit’in resmini göstererek artık emindir. Halit düzenli olarak annesinin mezarına çiçek bırakıyor. Yalnız kalmak için bir restoranda giderek içki istiyor. O sırada Zeynep de Dündar ile aynı yere giderler ve orada karşılaşırlar. Alihan, Zeynep’e ve Dündar’a özel bir şey konuşmayacaksanız buraya buyurun der. Zaten Alihan’a sinirli olan Zeynep, Dündar’ın koluna girip biz sadece arkadaş değiliz. Dündar benim erkek arkadaşım der.

 Yasak Elma 30. Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kilitledi 31. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler