Ana SayfaDizilerYasak Elma 30. Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kilitledi 31. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı!

İlgili Postlar

Yasak Elma 30. Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kilitledi 31. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların en çok izlenen dizilerin arasında yer alan Yasak Elma 30. bölümünü izleyenleri soluksuz izledi.Yasak Elma 30. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi 31. bölüm ilk sahne yayınlandı.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yasak Elma 31. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların en çok izlenen dizilerin arasında yer alan Yasak Elma 30. bölümünü izleyenleri soluksuz izledi.Yasak Elma 30. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi 31. bölüm ilk sahne yayınlandı.

Ender ile Yıldız artık aynı taraftadır. ikisi planlar kurup, Kemal ile Zehra’yı ayırmaya çalışacaklar.

30. Bölümde neler oldu!

Kemal, Halit’in onları takip etmesini koz olarak kullanarak Zehra ile ilişkilerine ara verme kararı alıyor. Alihan, Ender’in yanına gidip lütfen eve gel deyip Özür dilerken, Zeynep de bu anlara tanık oluyor.  Zeynep öfkesinden deliye dönüyorken, Ender bu zaferinin tadını çıkarıyor.

Halit, Yıldız ile Kemal’in fotoğraflarını görüyor ve Yıldız’ı arayıp yanına çağırıyor. Yıldız’a Halit fotoğrafları gösterip hesap soruyor. Yıldız, Kemal ile Zehra hakkında konuştuğunu söylüyor ve yine işin içinden sıyrılıyor. Halit Yıldız’a inanmayınca Ender örneğini veriyor ve Sinan konusunu hatırlatıyor. Alihan, Zeynep’e gidip onu sevmekten hiç vazgeçmediğini söylüyor. Zeynep, Alihan’a Ender’den ayrılsa da ona geri dönmeyeceğini söylüyor.

Halit, Yıldız’dan sonra Kemal’i çağırıyor ve bu sabah nerede olduğunu sorup Kemal’in ağzını arıyor. Kemal, Yıldız’ın hikayesi aynıdır. Kemal, Yıldız’ın konuşmasından rahatsız olduğunu söylüyor. Halit hikayeye inanıyor ve fotoğrafı Kemal’e gösteriyor. Kemal takip ettirilmesinin hesabını soruyor. Meğer Kemal de Halit’in adamını takip ettiriyormuş.

Kemal ile Yıldız bir kez daha buluşuyorlar. Yıldız Halit’i seçtiğini ve Kemal’e artık güvenmediğini söylüyor ve Zehra’dan ayrılmasını söylüyor. Kemal, Zehra ile konuşarak babasının kendisini takip ettirdiğini anlatıyor. İlişkiye bir süre ara vermek istediğini söylüyor. Zehra her şeyi düzelteceğini söylüyor ve evden ağlayarak çıkıyor. Zehra babasının yanına gidip hesap soruyor. Zehra, Ender’le buluşup konuşuyor. Ender, Kemal ile Zehra’nın evlenmek üzere olduklarını yeni öğreniyor. Kemal Zehra ile evlenirse işbirliği yapamayacakları için endişelenip, Zehra’ya tuzak kuruyor içki içirip fotoğraflarını çektirip rezil olmasını sağlıyor.

Bu sırada Yıldız’da boş durmayıp bir yemek düzenleyip Kemal’le ayarladığı bir kızın fotoğrafını çekip Zehra’ya gösteriyor. Kemal’e hesap sormaya giden Zehra, olanları anlatıyor işin içinde, Ender ve Yıldızın olduğunu anlıyor ve Zehra ile ilişkilerine yeniden başlıyor.

Yasak Elma Dizisine Hande Ataizi Mi Katılıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler