Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Takipçisine İnanılmaz Jest

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Takipçisine İnanılmaz Jest

Şimdilerde oyuncu Ozan Güven ile el ele görüntü vererek Magazin Haberleri‘ne oturan ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir takipçisi için öyle bir jest yaptıki, duyanlar kulaklarına inanamıyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın unutulmaz jestinin detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli’nin Kolyeleri Dikkat Çekti!

Cem Yılmaz’dan Takipçisine İnanılmaz Jesti

Başarılı komedyen Cem Yılmaz ne yapsa olay oluyor. Twitter hesabında bir takipçisinin piyano isteğini kırmayarak kendisine teslim etti. Farklı bir takipçi Cem Yılmaz’ın bu jesti karşısında ‘İyilik yaptım, göstereyim’ yorumuna kapak bir yanıt verdi.

Cem Yılmaz kimdir?

İşte Cem Yılmaz’ın Yanıtı;

 

 

Cem Yılmaz’dan Kapak Cevap: “Sen de yapabilirsin… Fındık.”

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabından kendi takipçileriyle sohbet etmişti. Bu takipçilerden bir tansei güzel sanatlar fakültesinde öğretim gören bir öğrenciydi. Takipçi, Cem Yılmaz’dan Arif ve 216 filminde izlediği piyanoyu istemiş ancak Cem Yılmaz, o filmlerdeki piyanoyu bulamayacaklarını açıklamıştı. Bunun üzerine bu takipçisine başka bir piyano göndereceğini de müjdesini vermişti. Cem Yılmaz’ın söz verdiği o piyano, öğrencilere ulaştı. Usta oyuncu Cem Yılmaz da bu bilgiyi kendi Twitter hesabından tüm takipçilerine duyurmuş oldu. Bu paylaşımın hemen altıne farklı bir takipçisi “İyilik yaptım, göstereyim” ifadeleriyle mesaj yazdı. Usta oyuncu ise bu takipçisine tepki gösterircesine bir ders verdi. “Sen de yapabilirsin… Fındık.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler