Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır'ın Başörtülü Kadınlarla Olan Hakaret Davası Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır’ın Başörtülü Kadınlarla Olan Hakaret Davası Sonuçlandı!

Son zamanlarda Ünlü oyuncu Deniz Çakır ile ilgili öne sürülen olaylar Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratmıştı Deniz Çakır tarafından sözlü tacize uğradığını iddia eden başörtülü kadınlar ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Başörtülü kadınlara bir AVM’de hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, başlatılan soruşturma kapsamındaki dava hakkında sonuca varıldı, Konunun tüm detaylarına Haberimizden ulaşabilirsiniz..

Deniz Çakır ve Erken Petekkaya’nın Dizisi Gene Çok Konuşulacak 2.Tanıtımı Yayınladı!

Deniz Çakır’ın Hakaret Davası Sonuçlandı!

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan, vurgun dizisinde oynayan Deniz Çakır’ın, gittiği bir eğlence mekanında yan masa oturan kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edildiği, halkı kin ve düşmanlığa tahrik soruşturması kapsamında açılan davada mahkeme tarafından takipsizlik kararına varıldı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır “Sohbet ettik. Fotoğraf çekilme esnasında arkadaki kadın grubu kendilerinin fotoğrafını çektiğimizi düşünerek, ‘Bizi mi çekiyorsunuz’ dediler. Biz de kendilerini çekmediğimizi söyledik. Hatta arkadaşım Hande Canar telefonu götürerek kendilerine gösterdi. Fotoğraflarının olmadığını görünce ikna oldular. Bir süre her iki masadaki kişiler kendi eğlencesine devam etti. Bu arada kafenin garsonlarından birine kendi fotoğraflarının alındığını söylemişler. Garson gelip bize söylediğinde almadığımız konusunda bilgi verdik” cümleleriyle ifadesini vermişti.

Deniz Çakır Adliye Çıkışı İlk Açıklamasını Yaptı!

Deniz Çakır, ifade vermek üzere bugün adliyeye geldi

Deniz Çakır kimdir?

‘Burası Arabistan mı? Atatürk Türkiye’si’

Başörtülü kadınların fotoğraflarının çekildiği ısrarlarının zaman geçmesine rağmen sürdüğünü anlatan Oyuncu Deniz Çakır’ın, bağırarak ‘Ben Atatürkçü’yüm, burası Atatürk Türkiye’si Arabistan değil. Siz Arabistan’a İran’a gideceksiniz’ şeklinde herhangi bir cümle kullanmadım. Tüm hayatım boyunca ayrımcılık yapılmasına karşı durmuş bayanlar ile ilgili sosyal destek projelerinde yer almış bir insanım. Böyle bir konudan dolayı ifade vermek zorunda bırakıldığım için çok üzgünüm” dedi. Arabistan kelimesinin geçtiği tek cümle kendi masamdaki arkadaşlarımın duyabileceği şekilde, içkili bir mekânda içtiğim içkiye, çektiğim fotoğrafa karışılıyor, yargılanarak bakılıyor, ‘Burası Arabistan mı? Atatürk Türkiye’si’ şeklinde söyledim. Ancak bu söylemi mi kesinlikle karşı tarafın duyacağı ses tonuyla ya da onlara hitaben söylemedim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum.” cümleleriyle ifadesini tamamladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler