Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır Adliye Çıkışı İlk Açıklamasını Yaptı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır Adliye Çıkışı İlk Açıklamasını Yaptı!

Deniz Çakır adliye çıkışında ilk açıklamasını yaptı! Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın gittiği bir mekanda başörtülü genç kadınları sözlü taciz ettiği haberlerinin ardından, taraflar mahkemelik olmuştu. Genç kadınların ünlü oyuncu hakkında şikayetçi olmasından sonra, Deniz Çakır bugün adliyede görüntülendi. Hakkında yapılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere adliye’ye gelen Çakır, çıkışta ilk açıklamasını yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Son Dakika! Deniz Çakır Adliyede!

Deniz Çakır adliye çıkışında ilk açıklamasını yaptı!

Deniz Çakır adliye çıkışında ilk açıklamasını yaptı! Geçtiğimiz haftanın en büyük magazin bombalarından birisi olan Deniz Çakır’ın gittiği bir eğlence mekanında  yan masada oturan genç kadınlara yönelik sözlü tacizde bulunduğu haberleri, mahkemede son buldu.

Deniz Çakır, ifade vermek üzere İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldi.
Deniz Çakır, ifade vermek üzere İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne geldi.

Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır’ın üç suçtan da mahkum olmasını bekliyoruz

Bir eğlence mekanında, Deniz Çakır’ın kendi masalarına gelerek sözlü tacizde bulunduğunu iddia eden genç kadınların avukatı şu açıklamayı yapmıştı:

“Şu anda olayda tespit ettiğimiz üç ayrı suç var: Özel hayatın gizliliğinin ihlali, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik yani kutsal değerleri aşağılama… Bizim beklentimiz Deniz Çakır’ın bu üç suçtan da mahkum olması ve buna uygun şekilde mahkemece bir ceza tayin edilmesi. Karşı tarafın kabulüne bağlı olarak hakaret ve özel hayatın gizliliğine dair bir yumuşama olur ama kutsal değerleri aşağılama sadece müvekkillerime karşı işlenmiş bir suç değil, bu kutsal değerleri taşıyan tüm topluma karşı işlenmiş büyük bir suçtur. Her ne kadar bu olayın somut mağdurları benim müvekkillerim olsa da, buradaki aşağılama onların kabulü ile bitebilecek bir olay değildir.”

İlk sözleri ‘Suçlamaları kabul etmiyorum’ oldu

Hakkında yapılan suç duyurusundan sonra bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne giderek ifade veren Deniz Çakır, adliye çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında verdiği ifade sonrası açıklama yapan oyuncunun ilk sözleri, “Suçlamaları kabul etmiyorum!” oldu.

Suçlamaları kabul etmediğini ifade eden Deniz Çakır şunları söyledi:

“Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiçbir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bu güne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bugüne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler