Ana SayfaÜnlülerBuse Varol Doğum Planını Açıkladı!

İlgili Postlar

Buse Varol Doğum Planını Açıkladı!

Buse Varol doğum planını açıkladı! Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ünlü türkücü Alişan ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan oyuncu Buse Varol, doğum planını açıkladı. Alişan’la dillere destan bir düğün ile dünya evine giren Varol, kısa bir süre sonra da bebek müjdesini vermişti. Şimdilerde doğumu çok yaklaşan Buse Varol, doğum planlarını açıkladı. Ünlü türkücü Alişan doğuma girecek mi? Buse Varol normal doğum yapmayı mı planlıyor? Bebeği sosyal medyada gizlemeyi düşünüyorlar mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Buse Varol Aşka Geldi!

Buse Varol doğum planını açıkladı!

Buse Varol doğum planını açıkladı! Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla ünlü türkücü Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol, çok kısa bir süre sonra da bebek müjdesini vermişti.

Yakın zamanda bir erkek bebek dünyaya getirecek olan oyuncu Buse Varol, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak doğum için planlarını anlattı.

Buse Varol, doğum için planlarını anlattı...
Buse Varol, doğum için planlarını anlattı…

Buse Varol Kimdir?

Doğuma Alişan’da girecek!

– Yaklaşık 25 gün sonra bebeğini kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu, doğum ve doğum sonrası ile ilgili şunları açıkladı:

-Doğumdan sonra da çalışacağım. İnşallah doğumdan sonra hemen kilolarımı verir, işime dönerim.

Çocuk kucağımda, bebeğin suratında bir tane çiçek…

-Çocuğun fotoğraflarını paylaşacağım. Çocuk kucağımda, ailecek vermişiz bebeğin suratında bir tane çiçek… Bana saçma geliyor. Instagram’da saklayacağım, sokakta insanlar görecek ne gerek var.

-Şuan doğum normal doğum görünüyor, inşallah değişmez. Alişan da doğuma girecek.

-3 kilo 800 grama kadar normal doğuma elverişli bir anatomim varmış. Doktor 4 kilo olabilir yada 4 kilonun üstüne çıkar dedi.

Alişan doğumda soğuk kanlı olabilir mi diye düşünüyorum

-Alişan’ın ağlayacağından eminim. Ultrasondan çıkar çıkmaz gözlerini silmeye başlıyor.

-Bazen doğuma girince ‘acaba soğuk kanlı olabilir mi’ diye düşünüyorum.

Sanat dünyasından dostum hem var, hem yok

-Sanat dünyasında dostluk hem var hem yok. Benim Nur Fettahoğlu ve Müge Boz sıkı dostum. Bazıları da var setteyken her şey mükemmel, dizi bitiyor Instagram’dan siliyor. Arkadaşlık var ama dostluk çok az bence.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler