Ana SayfaÜnlülerEce Erken'e Karşı Korunma Talebinde Bulundu!

İlgili Postlar

Ece Erken’e Karşı Korunma Talebinde Bulundu!

Ece Erken’e karşı korunma talebinde bulundu! Eski eşi ve onun ailesi ile yaşadığı anlaşmazlıkla sık sık gündem olan Ece Erken, kendisine karşı korunma talebinde bulunan kişi karşısında şoke oldu. Ece Erken hakkında tedbir kararı aldıran bu isim kim? Olaylar neden bu raddeye geldi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Ece Erken’e karşı korunma talebinde bulundu!

Ece Erken’e karşı korunma talebinde bulundu! Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken’in, geçtiğimiz günlerde eski eşi Serkan Uçar ve onun ailesi hakkında yaptığı açıklama şok etkisi yaratmıştı.

Güldeniz Uçar, Ece Erken ve Bircan Bali hakkında tedbir kararı çıkarttırdı.
Güldeniz Uçar, Ece Erken ve Bircan Bali hakkında tedbir kararı çıkarttırdı.

Ece Erken kimdir?

Serkan Uçar, Halime Uçar ve Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim!

Canlı yayında Serkan Uçar’ın oğlunun velayeti için kendisine dava açtığın söyleyen Ece Erken, şu sözlerle ithamda bulunmuştu:

“Beni yıllardır tanıyorsunuz,ben özel hayatımla ilgili gereken zamanda konuşurum biliyorsunuz. Ama bu gün en şeffaf halimle konuşacağım en saf halimle konuşacağım. 40 yaşındayım bir tane evladım var 3,5 yaşında. Maalesef Uçar olan bir biyolojik babası var. Serkan Uçar oğluma babalık yapmıyor. Şuanda ben Serkan Uçar, annesi Halime Uçar ve elti Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim.

Öfke kontrolü olmayan çocuğumun babası Serkan Uçar Eylem’i evinde yatılı olarak istiyor. Daha önce Güldeniz Uçar(elti) ve Serkan Uçar başka magazin programlarında yazışmalarını görmüşsünüzdür benden ne kadar nefret ettiklerini. Ben çocuğumu bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum. Eğer mahkeme böyle bir karar verirse başımın üstüne. Ama çocuğumu Uçar ailesiyle sadece uzmanlar gözetiminde görüştürmek istiyorum. Sadece bir nafaka var nafakayı da 3 ayda bir alıyorum. Serkan Uçar nafakayı da çok gördü nafaka indirimine gitti o davada devam ediyor.”

Karara uymazlarsa zorlama hapsi yatacaklar

Ünlü sunucu Ece Erken’in yaptığı açıklamanın ardından eski eş Serkan Uçar’ın abisinin eşi Güldeniz Uçar, İstanbul Aile Mahkemesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Güldeniz Uçar, Söylemezsem Olmaz programında sunucular Ece Erken ve Bircan Bali’nin kendisine yönelik küçük düşürücü ve hakaret içerikli sözler söylediğini iddia etti.

Güldeniz Uçar’ın şikayeti üzerine İstanbul Aile Mahkemesi; Erken ve Bali’nin 1 ay süreyle Güldeniz Uçar’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

Ece Erken ve Bircan Bali karara aykırı davranma durumunda bulunursa, 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi yatacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler