Ana SayfaÜnlülerEce Erken Demet Akalın'a Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Ece Erken Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Ece Erken Demet Akalın’a ateş püskürdü! Dün yayınlanan Bircan Bali ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Demet Akalın’ı hedef tahtasına oturtan Ece Erken, adeta ateş püskürdü. Eski eşi Serkan Uçar, onun aile üyeleri ve ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında olay açıklamalarda bulunan Ece Erken, Demet Akalın’ı tapelerini ifşa etmekle tehdit etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken: Serdar Ortaç, Beni Sevgilimle Ayırdı!

Ece Erken Demet Akalın’a ateş püskürdü!

Ece Erken Demet Akalın’a ateş püskürdü! Beyaz Tv ekranınında her sabah Bircan Bali ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz programı ile evlere konuk olan Ece Erken, dün yaptığı açıklamalarla kavganın ateşini fitilledi.

Başta eski eşi Serkan Uçar ve onun ailesi olmak üzere eski dostu Demet Akalın’ı da topa tutan ünlü sunucu, yaptığı açıklamada çarpıcı ifadelerde bulundu.

Yaklaşık iki ay önce Demet Akalın’ın kendisini eski eşi Serkan Uçar ve onun aile üyelerine karşı dikkatli olması gerektiği şeklinde uyardığını ifşa eden Ece Erken, yine aynı Demet Akalın’ın  o kişileri sosyal medyada takibe aldığını ve “Biz eski dostuz” şeklinde mesajlar attığını öne sürdü.

Ece Erken canlı yayında eski eşi ve onun aile üyelerini topa tuttu
Ece Erken canlı yayında eski eşi ve onun aile üyelerini topa tuttu

Ece Erken kimdir?

Çocuğumun bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum

Ece Erken, Demet Akalın ve eski eşi Serkan Uçar ile ailesini hedef aldığı o açıklamada şunları söyledi:

“Beni yıllardır tanıyorsunuz,ben özel hayatımla ilgili gereken zamanda konuşurum biliyorsunuz. Ama bu gün en şeffaf halimle konuşacağım en saf halimle konuşacağım. 40 yaşındayım bir tane evladım var 3,5 yaşında. Maalesef Uçar olan bir biyolojik babası var. Serkan Uçar oğluma babalık yapmıyor. Şuanda ben Serkan Uçar, annesi Halime Uçar ve elti Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim.

Öfke kontrolü olmayan çocuğumun babası Serkan Uçar Eylem’i evinde yatılı olarak istiyor. Daha önce Güldeniz Uçar(elti) ve Serkan Uçar başka magazin programlarında yazışmalarını görmüşsünüzdür benden ne kadar nefret ettiklerini. Ben çocuğumu bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum. Eğer mahkeme böyle bir karar verirse başımın üstüne. Ama çocuğumu Uçar ailesiyle sadece uzmanlar gözetiminde görüştürmek istiyorum. Sadece bir nafaka var nafakayı da 3 ayda bir alıyorum. Serkan Uçar nafakayı da çok gördü nafaka indirimine gitti o davada devam ediyor.”

Bu aile senden ne istiyor?

İddialarını sürdüren Ece Erken; Demet Akalın’ın 2 ay önce kendisine attığı mesajla Serkan Uçar’ın abisinin eşi olan Güldeniz Uçar’la ilgili dikkatli olmasını isteyip,  “Bu aile senden ne istiyor. Yüze yakın bir çok sahte hesap açmış bir çok magazin sitesinde seninle ilgili hakaretler ediyor” dediğini söyledi.

Demet Akalın ile olan bu mesajlaşmanın tüm ayrıntılarını canlı yayında ekrana getiren Ece Erken, Akalın’ın Serkan uçar ve ailesi hakkında bir çok laf söyledikten sonra sosyal medyadan takibe alıp dostça mesajlaşmasını ağır sözlerle eleştirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler