Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli'den Şaşırtan Paylaşım!

İlgili Postlar

Serel Yereli’den Şaşırtan Paylaşım!

Şok olarak Bodrum Masalı dizinde canlandırdığı Alara isimli karakterle tanıdığımız güzel oyuncu Serel Yereli, sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor! Son dönemde sosyal medya gündemin de çok konuşulan ünlü oyuncu Serel Yereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, zaman zaman basında çıkan haberleriyle, gündemden hiç düşmüyor. Bodrum Masalı dizisiyle tanınan 22 yaşındaki güzel oyuncu Serel Yereli, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak güzel oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli paylaşımı ile dikkat çekti. İşte Serel Yereli’nin o paylaşımı…

Serel Yereli’den Flaş Lezbiyenlik İtirafı!

Serel Yereli, bu tarz insanların kendisinden uzak durmasını istedi…

Bodrum Masalı isimli dizide zengin ama mutsuz kız karakterine hayat veren ve bu rolü ile büyük bir çıkış yakalayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Serel Yereli, geçtiğimiz aylarda açıklamada bulunmuştu! İngiltere’de başarılı olamayacağı yönünde mesajların Türk takipçilerinden geldiğini söyleyen Serel Yereli, bu tarz insanların kendisinden uzak durmasını istedi. 22 yaşındaki güzel oyuncu, “Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba? Bu birbirimizi aşağı çekme çabası neden? Çok iyi gidiyorum güzel kardeşim. Allah aşkına negatif enerjini ve aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım” şeklinde ifadede bulundu.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli, ağlarken çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı…

‘Bodrum Masalı’ dizisinde tanınan, güzel oyuncu Serel Yereli, İngiltere’de ‘One Thing’ adlı parçası ile çok konuşulmuştu. İtalya’da bir parkta soyunup fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca gündeme bomba gibi düşen Serel Yereli, bu kez ağlarken çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, instagram’ın hikaye bölümümden yayınına, “Sosyal medyada sadece yalandan mutluluğun paylaşılmasına karşıyım hepimizin sorunları var” notunu yazdı.

Serel Yereli: Kendimi Koşulsuz Sevmeyi Öğrendim

İşte Serel Yereli’nin Paylaşımı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler