Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli: Kendimi Koşulsuz Sevmeyi Öğrendim

İlgili Postlar

Serel Yereli: Kendimi Koşulsuz Sevmeyi Öğrendim

Seren Yereli: Kendimi koşulsuz sevmeyi öğrendim. Rol aldığı Bodrum Masalı dizisi ile tanınan ve sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğrafları ile adından sıkça söz ettiren Sereler Yereli, 2018 yılının son gününde senenin değerlendirmesini yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seren Yereli’den Mustafa Sandal Açıklaması!

Seren Yereli: Kendimi koşulsuz sevmeyi öğrendim

Seren Yereli: Kendimi koşulsuz sevmeyi öğrendim. Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Alara karakteri ile hayatımıza giren ve sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla her daim gündem olan başarılı ve güzel oyuncu Sereler Yereli, 2018 yılının değerlendirmesini yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yılın muhasebesini yapan genotiplerinin oyuncu, dikkat çekici yorumlarda bulundu. İşte genç ve güzel oyuncunun yorumlarından bazı satır başları…

Seren Yereli, 2018 yılının muhasebesini yaptı
Seren Yereli, 2018 yılının muhasebesini yaptı

Serel Yereli kimdir?

Ne kadar çok görürsem o kadar az bildiğimi anladım

“Bu cehaletten bir kaçışım olmadığını ve ne kadar çok görürsem o kadar az bildiğimi anladım. Dünyanın her zaman benden daha büyük olacağını fark ettim. Bu yüzden ona meydan okumak yerine onu kendi kapasitemce anlamaya çalışıp onunla birlikte büyüme fikriyle barışırsam daha çok kendim olabileceğimi anladım.

Aceleyi bırakıp kendime zaman tanıdığım, beklentilerimi sıfırlayıp içimden geleni yaptım. Ama gerçekten içimden geleni. Yani hırsımın aç gözlülüğümün sabırsızlığımın bana verebileceği kısa vadeli hazlara hizmet etmek için bir şey yapmak olmadığını anladım. 

Sadece inandığım şey için çabalayıp gerisini akışa, yani her zaman benden daha büyük ve daha yaratıcı olan akışa bıraktığım, inandığım yolda gidip gerisini Allah’a havale etmenin rahatlığını anladım.

Hiçbir ödül beni mutluluğa götürmeyecek

Eğer yaptığım şey beni ruhsal anlamda yoruyorsa ait olmadığım bir yolda olduğumu anladım. Ve bu yolun sonundaki hiç bir “ödülün” beni ulaşmak için tüm zamanımı harcadığım mutluluğa götürmeyeceğini öğrendim. Çok klişe ama sonuca değil yola odaklanmanın güzelliğini anladım.

Kendini en cesur sanan varlığın bile bu korku imparatorluğunda, her an korkusunun farkında olup onunla baş etmesi gerektiğini anladım. Ve gerçekten en önemlisi her an ama her an şükredilecek ne kadar fazla şey olduğunu ama aynı zamanda bu şükredilecek şeylerin bana bahşedilmiş gerçeklik olduğunu anladım.

Annemin sözünü dinlemeyi, “sahip olma” konusunda ailemden dostlarımdan ve sağlığımdan daha özel hiçbir şey olamayacağını anladım. Üretmeyi, ürettiğimi kendime saklamayı, doğru zamanı beklemeyi ve kimsenin suçlu olmadığını, olan iyi kötü her şeyden tüm dünyanın sorumlu olduğunu ve bu yüzden kimseyi yargılamamam gerektiğini anladım.

İçimdeki sevgiden, klişelikten utanmamayı ve koşullarla sevdiğim kendimi koşulsuz sevmeyi öğrendim.

Umarım her birimiz gerçek potansiyelimizi gerçekleştirip, tüm zamanlardan daha hızlı değişen bu dünyayı delirmekten kurtarıp mutluluğa çevirebiliriz, çünkü ince bir çizgi.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler