Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar'dan Bomba Cem Yılmaz Paylaşımı!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’dan Bomba Cem Yılmaz Paylaşımı!

Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından paylaştığı Cem Yılmaz paylaşımıyla yine olay oldu, detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz Ve Şahan Gökbakar’dan Boykot!

Şahan Gökbakar’ın Cem Yılmaz Paylaşımı Yıktı Geçirdi!

Mars Grubu’dan Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar’ın, “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar” cümlesine ünlü komedyen Cem Yılmaz “Yavaş çıkar.” ifadeleriyle ti’ye almıştı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bu konuya esprili bir dille yaklaşarak Cem Yılmaz’a sosyal medyadan desteğini gösterdi.

Şahan Gökbakar kimdir?

“Kore’den Ucağa Bindirmişler Geliyormuş..”

Instagram hesabından Cem Yılmaz’a net bir şekilde omuz veren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Kore’den ucağa bindirmişler geliyormuş… Yeni Cem Yılmaz çıkartması… Mısır sever bir hanim ile Cengiz’in boş salonda kova kova mısır yeyip sohbet etmeleri manidar olmuş! Zira bu gidişle yeni Cemler, yeni Yılmazlar çıkana kadar anca boş salonlarda sadece mısır yenip sohbet edilecek gibi duruyor…” cümleleriyle mesajını iletti.

İşte Olay Şahan Gökbakar Paylaşımı;

Cem Yılmaz: “Yavaş Çıkarsın!”

Yapımcı ve salon işletmecisi kaosunun  taraflarından olan Mars Grubu’nun Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar bir söyleşisinde; “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız.”ifadeleriyle konuşmuştu. Tam bu sözlerden sonra Cem Yılmaz ateş püskürdü. Cem Yılmaz şahsi hesabından yaptığı paylaşımını, “Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.” sözleriyle tamamlamıştı. Şimdi gözler Mars Grubu’nun Kurumsal İlişkiler Direktörü’ne çevrildi. Bakalım Türkiye’nin komedi ustalarına cevapı ne olacak..

Cem Yılmaz Kimdir?

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Şovu İle Kimseyi Boş Geçmedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler