Ana SayfaÜnlüler45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Şovu İle Kimseyi Boş Geçmedi!

İlgili Postlar

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Şovu İle Kimseyi Boş Geçmedi!

Adeta 45. Altın Kelebek Cem Yılmaz şovuna dönüştü. Duygu yüklü bir konuşma ile başlayan ve büyükleri anan Cem Yılmaz daha sonra önce kendisine, sonra sevgilisi Defne Samyeli‘ye, daha sonra da Hadise‘nin kıyafet seçimine ve Hakan Altun‘a göndermelerde bulunarak salondakileri kırdı geçirdi.

Hadise’nin Göğüsleri Taştığı Kıyafeti ve Şapkasının Fiyatı Olay Oldu

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Şovuna Dönüştü

Çıktığı her yerde izleyenleri kahkahaya boğmayı başaran Cem Yılmaz “Jüri Özel Ödülü” almak için çıktığı sahnede yine şovunu yaptı. Altın Kelebek Ödülü duygusallığı ile başlayan ve Jüri Özel Ödülü vurgusunu kendi yaşlılığına göndermesiyle bağlayan Cem Yılmaz daha sonra Defne Samyeli’ye de özel olarak tatlı göndermelerde bulundu.

45. Altın Kelebek Ödüllerinde Aleyna Tilki Gözyaşlarına Boğuldu!

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Duygu Yüklü Konuşması

Minik oyuncunun göz yaşları içinde aldığı vurgu yaparak başlayan Cem Yılmaz “Çok teşekkür ederim.  Ben şöyle heyecanlıyım, bu ödülü benimle yaşıt ödülü, ben bu ödülü Zeki Müren‘in elinde gördüm, Türkan Şoray‘ın elinde gördüm, Edis Hun’un elinde gördüm, Kadir İnanır‘ın elinde gördüm. Bu çok kıymetli, bu insanlarla anılmak için “jürinin takdirini de takdir ediyorum tabi” çünkü ne tatsız ki ben başarılı işler yapmış bir kimseyim evet keyfim yerinde, Bağkur’luyum. Ama televizyona bir iş üretmediğim için siz güzel insanlarla beraber iş yapma ihtimalim yani televizyonda pek olmuyor, şarkı söyleyen arkadaşlarımla beraber şarkı söyleme imkanım yok. Dolayısıyla bu çatı altında sizlerle beraber olmak ve ödülle anılmak için jürinin bu özel düşüncesi beni çok mutlu etti. Bu sene Defne’ye beraber katıldığımız ödül törenlerinin ikincisi bu, veteranlık vurgusu. Kızcağızda çıtır bir sevgili buldum diye düşünürken, bu yaşlı, 25. yıl, ölmek üzere, ölmek üzere, ödül, özel, bak gidiyor, bak verin gibi… Defnecim gençliğimize kaldırıyorum bu ödülü.

Hadise’nin Göğüsleri Taştığı Kıyafeti ve Şapkasının Fiyatı Olay Oldu

Mustafa Sandal Şarkıların yüzde 85’ini söylemiyor

Çok mutlu oldum. Kelebek ona gidiyor, kelebek kime gidiyor. Kelebek, tehlikeli bir şey yani Kelebek ben de iyi durdu desem tabi tuhaf olacak. Ama tabi nice kelebeklere. Acun, çok tatlı bir hayat hikayesi, bir emsal yaşam gençlere anlattı. Benim de söyleyeceklerim aşağı yukarı O’nun gibi. Çok kasmayın, uyuyarak da böyle olunuyor ama hakikaten öyle. Bugün burada hem bize emsal olan büyüklerimizle hem kendilerinde bizden daha fazla ışık gördüğümüz genç kardeşlerimizle bir tane ortak özellik var. O ortak özellik de gerçekten işi aşkla severek yapmaları, onun dışında hiç bir şey düşünmemeleri. Onun neticesini onun meyvelerini toplamak en güzeli. Buradaki küçük oyuncu kardeşlerimizin duygusunda kalabilmek önemli. Ben bu duyguları hiç kaybetmeyen insanlarla çalıştım. Hem bir yetişkin olgunluğunda büyük sanatkarlarla mesela Edis Hun’la hiç bir yaşı olmayan değerli büyüğüm. Gene çocuk ruhuyla Mashar Alanson‘u gördünüz, şarkıların aşağı yukarı yüzde 70’ini size söyletti. Ben bir ara bi Mustafa Sandal konserindeyiz zannettim çünkü O’da aşağı yukarı yüzde 85’ini söylemiyor. Çok kıymetli insanlarsınız, inşallah daha iyiye doğru gidersiniz. Ben sizinle birlikte olmak için gayretimi arttırırım.” sözleriyle sahnedeki görevinin ilk kısmını tamamladı.

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Hadise ve Hakan Altun Göndermesi

Açıklamaları sonrasında sahnenin basamaklarından geri dönen Cem Yılmaz “Çok özür dilerim, 1 dakika vaktinizi alacağım. 34 KK 110 plakalı araç, alabilirsek Hadise Hanım’ın atı çıkacak çünkü. Bunu hallettim. Sevgili Hakan kardeşim çok haklı, Hakan Altun geçen sene boyunca hep dinlediğim, her zaman dinlediğim bir insan. Çok haklı bir şeye değindi. Ben de yıllar evvel bir ödül töreninde fantezi dalında ödül verecektim, insan çekiniyor yani “Niye ben?” falan ama bugün şöyle bir şey yapalım. Benim de bir kelebeğim var, fanteziyi bana versin ben O’na jüri özeli vereyim. Bugün şanslı hissediyorum. Çok sağolun, esprilerimi yazan Gani Müjde’ye buradan kocaman bir alkış.” sözleriyle geceye imzasını attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler