Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Göğüsleri Taştığı Kıyafeti ve Şapkasının Fiyatı Olay Oldu

İlgili Postlar

Hadise’nin Göğüsleri Taştığı Kıyafeti ve Şapkasının Fiyatı Olay Oldu

45. Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi klip ödülü alan Hadise‘nin şapkası olay oldu! Modacı Gülşah Saraçoğlu Hadise’nin şapkasının fiyatı ve cesur elbisesi hakkında yorumda bulundu.

Altın Kelebek Ödülleri Töreni’ne katılan Hadise’nin kıyafet tercihi ve yaptığı konuşma sosyal medyada damga vurdu! Özellikle Hadise’nin şapkası bir kısım tarafından da dalga konusu oldu!

45. Altın Kelebek Ödül Töreninde, Kategorilerinde En İyiler Ödüllerini Aldı!

Göğüsler Fırlamış

Modacı Gülşah Saraçoğlu da bugün konuk olarak yer aldığı Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programında Hadise’nin kıyafeti hakkında yorumlarda bulundu. Gülşah Saraçoğlu, ünlü sanatçı Hadise’nin giydiği kıyafetin çok yazlık olduğunu söyledi. Gülşah Saraçoğlu, Hadise’nin kıyafet ve aksesuar tercihi hakkında ”Şapka olmamış, göğüsler fırlamış” dedi.

Hadise kimdir?

Hadise’nin şapkasının fiyatı

45. Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi klip ödülünü alan Hadise’nin çok konuşulan şapkasının hem markası ve hem de fiyatı oldukça merak ediliyordu! Hadise’nin çok ama çok konuşulan şapkası Dior marka ve fiyatı ise 8 bin TL imiş!

45. Altın Kelebek Ödüllerinde Aleyna Tilki Gözyaşlarına Boğuldu!

45. Altın Kelebek Ödülleri’nde Hadise’nin Açıklamaları

Ses tonundan duygulandığı çok belli olan Hadise, “Bence sevmek, öpmek, sarılmak dünyanın en özel ve en normal duyguları. Ve bu duyguların yasaklanması çok saçma. Benim yerimde bir erkek olsaydı bu tepkileri almazdı. Müzik ve sanat özgürlük demektir. Hayatları kısıtlanmış bütün kadınlara bu gelsin ödül. Hiçbir zaman susmadım. Biz kadınlar hep aynı savaşı veriyoruz. Hayatları kısıtlanmış tüm kadınlara gelsin bu ödül” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler