Ana SayfaÜnlülerPantene Altın Kelebek Ödüllerinde Aleyna Tilki Gözyaşlarına Boğuldu!

İlgili Postlar

Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Aleyna Tilki Gözyaşlarına Boğuldu!

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde sahneye çıkan Aleyna Tilki, performansıyla dikkat çekti.Aleyna Tilki performansıyla büyük beğeni topladı. Genç şarkıcı ‘O sen olsan bari’ şarkısıyla ile başladığı performansına Queen’in efsanevi şarkısı ‘The Show Must Go On’ ile devam etti. Performansına Nirvava’nın ‘Smells Like Teen Spirit’ şarkısı ile devam eden Aleyna Tilki şovunu Yıldız Tilbe’nin ‘Yalnız çiçek’ isimli şarkısı ile bitirdi.

Aleyna Tilki kimdir?

“Mutluluğun dibini gördüm…”

Sahne performansının ardından 45. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Pop Müzik” dalında ödüle layık görülen Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Aleyna Tilki yaptığı konuşmada, “Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım. Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olmak istediğimde kendime o karakteri yarattım.” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki, “Aşırı çok her şey lüks olunca bana kıro geliyor”

Aleyna Tilki Performansı ile büyüledi!

Genç sanatçı Aleyna Tilki, Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vurdu. Sahneye çıkan ve unutulmaz bir performans sergileyen Aleyna Tilki, burada yerli ve yabancı şarkıları seslendirdi. Nirvana’nın meşhur şarkısı Smells Like Teen Spirit’i seslendiren Tilki, sosyal medyaya damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler