Ana SayfaÜnlülerHadise Sansür Tepkisini Yineledi

İlgili Postlar

Hadise Sansür Tepkisini Yineledi

Geride bıraktığımız akşam gerçekleşen Altın Kelebek ödül töreninde sahneye çıkan ve ödül alan Hadise, burada yaptığı konuşma ile geceye damga vurdu. Yaptığı konuşmasında Hadise sansür tepkisini yineledi.

Hadise’nin Göğüsleri Taştığı Kıyafeti ve Şapkasının Fiyatı Olay Oldu

Hadise’nin Kıyafet Seçimi Çok Konuşuldu

Aralık ayında soğuklara aldırmadan oldukça yazlık bir elbise tercihinde bulunan ve aksesuar olarak taktığı şapkası ile çok eleştirilen Hadise tepkili açıklamalar yaptı. 2. Sayfa programına konuk olan Gülşah Saraçoğlu’nun Hadise’nin kıyafet seçimini “Göğüsler fırlamış, şapka olmamış” olarak değerlendirdi.

45. Altın Kelebek Ödül Töreninde, Kategorilerinde En İyiler Ödüllerini Aldı!

Hadise Sadece Kıyafet Seçimiyle Konuşulmadı

Şarkıcı Hadise, sadece geceye kıyafetiyle değil bununla birlikte sansüre tepkisi açıkça ortaya koyduğu konuşmasıyla da damga vurdu. Kovboy stili şapkası ve çizmeleriyle bolca eleştiri alan Hadise, ödül aldığı sırada sansüre uğrayan Sıfır Tolerans adlı şarkısına çektiği klibi hatırlattı dikkat çekici sözler kullandı. Hadise daha sonra ‘söz uçar yazı kalır’ sözünden hareketle gecede yaptığı konuşma

Cem Yılmaz’dan Hadise Göndermesi

Jüri Özel Ödülü’nü almak için sahnede yer alan Cem Yılmaz, Hadise’ye gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Sahnede “Çok özür dilerim, 1 dakika vaktinizi alacağım. 34 KK 110 plakalı araç, alabilirsek Hadise Hanım’ın atı çıkacak çünkü.” Sözleriyle salonu kahkahalara boğdu.

Hadise kimdir?

45. Altın Kelebek Ödüllerinde Aleyna Tilki Gözyaşlarına Boğuldu!

Hadise’den Çok Konuşulan Tepkili Açıklamalar ve Sansür Göndermesi

Hadise Sansür Tepkisini Yineledi

Hadise, “Bence sevmek, öpmek, sarılmak dünyanın en özel ve en normal duyguları. Ve bu duyguların yasaklanması çok saçma. Benim yerimde bir erkek olsaydı bu tepkileri almazdı. Müzik ve sanat özgürlük demektir. Hayatları kısıtlanmış bütün kadınlara bu gelsin ödül. Hiçbir zaman susmadım. Biz kadınlar hep aynı savaşı veriyoruz. Hayatları kısıtlanmış tüm kadınlara gelsin bu ödül” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler