Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli'den Flaş Lezbiyenlik İtirafı!

İlgili Postlar

Serel Yereli’den Flaş Lezbiyenlik İtirafı!

Serel Yereli’den flaş lezbiyenlik itirafı! Şok olarak Bodrum Masalı dizinde canlandırdığı Alara isimli karakterle tanıdığımız güzel oyuncu Serel Yereli, sık sık sosyal medya hesabından yaptığı cesur çıkışlarla adından söz ettiriyor. Güzel ve başarılı oyuncu, takipçisinin sorduğu “Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?” sorusuna ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Serel Yereli: Kendimi Koşulsuz Sevmeyi Öğrendim

Serel Yereli’den flaş lezbiyenlik itirafı!

Serel Yereli’den flaş lezbiyenlik itirafı! Bodrum Masalı dizinde canlandırdığı Alara karakteriyle hayatımıza giren ve sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarla magazin gündeminde üst sıralarda yer alan Serel Yereli, bugün bir takipçisine verdiği cevapla tüm dikkatleri çekti.

Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden takipçilerinin 2018 yılı ile ilgili sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, takipçinin “Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?” sorusuna “Vallahi isterim” diyerek kafaları karıştırdı. 

Serel Yereli, takipçilerinin sorularını yanıtladı
Serel Yereli, takipçilerinin sorularını yanıtladı

Serel Yereli kimdir?

Evet desem inanacak mısın?

“Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?” sorusuna cevap veren Serel Yereli, “Yalan yok vallahi isterdim olmak ama baya straightim(düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani sıkıntı yok farklıyız biz tabi baya ama onlarda insan sonuçta.” dedi.

Bir başka takipçisinin “Bakire misin?” sorusunu da yanıtlayan güzel oyuncu, “Evet desem inanacak mısın? Sadece soruyorum” diyerek bir andan yine sosyal medyanın gündeminde baş köşeye oturdu.

Serel Yereli’ye gelen sorulardan bazıları

İşte sosyal medya hesabının hikaye bölümünden kendisine gelen soruları yanıtlayan Serel Yereli’nin cevaplarından bazıları…

Neden Londra’yı tercih ettin?

Londra bu time zoon’un başkenti. İnanılmaz multicultural. Herkesin kendi kültürünü koruyup yaşatırken aynı zamanda bir bütüne de adapte olabildiği bir yer. Ayrıca bana göre sanatın adını koyan, gidişatını belirleyen, ilham aldığım tüm sanatçıların çıktığı yer…

Güvendiğin bir sistemin içinde yaşarken kurallara uymak bile içimden gelerek yaptığım birleye dönüştü… Tarihin, sanatın, eleganlığın ve modern dünyanın bir portresi… Mükemmel değil am bence gerçek dünyanın gelebileceği en sofistike seviye… Kimsenin yabancılık çekebileceği bir yer değil bence.

2018 yılının sana kazandırdığı en güzel şey neydi?

16 yaşımda kaybetmiş olduğum kendimi yeniden buldum.

Kıskanç mısın?

Ya çok ya hiç. Ortası olmuyor ama biriyle kurduğum bağın derinliğinden eminsem hiç kıskanmam. Bir de kıskançlık genelde kendi eğlencem için karşımdakini ve kendimi yıpratmaya meyilli olduğum ve bundan saçma bir zevk aldığım düşük frekanslı günlerimde hissettiğim birşey. İlkellik bence.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler