Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan'dan da Cem Yılmaz'a Tam Destek!

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’dan da Cem Yılmaz’a Tam Destek!

Ünlü oyuncu ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, Yapımcı ve salon işletmecisi Aslı Irmak Acar’ın Cem Yılmaz hakkında sarf ettiği sözlerine Instagram hesabından tepki göstererek Cem Yılmaz’a oda tam destek oldu. Detaylar Haberimizde..

Şahan Gökbakar’dan Bomba Cem Yılmaz Paylaşımı!

Yılmaz Erdoğan’dan da Cem Yılmaz’a Tam Destek!

Mars Grubu’nun Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” ifadeleriyle açıklama yapmıştı. Bu açıklamalar Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı çileden çıkarmıştı. Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar paylaşımlarıyla tepki gösterirken Yılmaz Erdoğan’dan da tam destek geldi.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Yılmaz Erdoğan: “Şaşırmış Bu Hanımefendiyi Ben Çıkaramadım.”

Film yapımcılarıyla salon işletmecilerinin aralarındaki kaosun peşinden yeni çekimlerini tamamladığı ‘Organize İşler 2 Sazan Sarmal’ sinema filmini de ileri tarihe erteleyen ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan Instagram sayfasından paylaşım yapma gereği duydu. Yılmaz Erdoğan, “Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem’in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum. C.Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum.” ifadeleriyle Cem Yılmaz’a destek verdiğini ilan etti.

Yılmaz Erdoğan “İnsanlar Film İzlemek İstiyor”

İşte Yılmaz Erdoğan’ın O Paylaşımı;

Cem Yılmaz: “Yavaş Çıkarsın!” Demişti..

“Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.” sözleriyle tamamlamıştı. Şimdi gözler Mars Grubu’nun Kurumsal İlişkiler Direktörü’ne çevrildi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Şahan Gökbakar’da Cem Yılmaz Paylaşımı İle Destek Vermişti..

Instagram hesabından Cem Yılmaz’a net bir şekilde omuz veren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Kore’den ucağa bindirmişler geliyormuş… Yeni Cem Yılmaz çıkartması… Mısır sever bir hanim ile Cengiz’in boş salonda kova kova mısır yeyip sohbet etmeleri manidar olmuş! Zira bu gidişle yeni Cemler, yeni Yılmazlar çıkana kadar anca boş salonlarda sadece mısır yenip sohbet edilecek gibi duruyor…” cümleleriyle mesajını iletti.

Şahan Gökbakar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler